banner94

banner77

banner69

banner88

Aryap Vitrin projeleriyle göz kamaştırıyor

Sektörde yetişmiş uzman teknik kadrosuyla güvenli ve kaliteli konutlar üreten ARYAP, özgün projeleriyle Bursa’ya değer katıyor.

KONUT PROJELERİ 20.12.2023, 01:11
Aryap Vitrin projeleriyle göz kamaştırıyor
banner66

İnşaat sektörüne 2005 yılında Bozüyük’te başlayan ARYAP, 2011 yılında Ahmet Bülbül Yapı’yı bünyesine katarak kalitesinden ödün vermeden hizmetlerini sürdürüyor. ARYAP Şirket Müdürü Oğuz Çelikbaş, inşaat sektörüne ilk olarak başladıkları Bozüyük’te önemli işlere imza attıktan sonra çevre illerde faaliyetlerini sürdürmeye başladıklarını söyleyerek, “İşlerimiz büyüdükçe önce Eskişehir’de projelerimize başladık. Eskişehir’in önemli bölgelerinde ciddi projeleri hayata geçirdikten sonra Kütahya ve civar bölgelerde konut ve ticari alan üretimlerimiz oldu. Şu anda da Eskişehir’de 23 dönümlük yeni bir projeye başladık” dedi.

“Fırsatlar şehri Bursa”

Bursa’da faaliyete başlamalarındaki en önemli etkenin şehrin fırsatlarla dolu olmasına bağlayan Oğuz Çelikbaş, “Geldiğimiz nokta itibarıyla yatırımlarımızın önemli bir bölümünü Bursa’ya ayırmış durumdayız. Kentsel dönüşüm projesi kapsamında olan siteyi dönüştürerek yerine 4 bloktan oluşan Beşevler ARYAP Konak Evleri’ni 14 ay gibi kısa sürede teslim ettik. Ataevler’de de bitirdiğimiz ARYAP Vitrin projemizin teslimatlarını gerçekleştirdik. Sosyal donatı alanlarıyla bölgede ayrıcalıklı bir yaşam alanı oluşturduk. Projemiz tamamen kendi personelimiz tarafından gerçekleştirildi” diye konuştu.

Kentsel dönüşüme öncü projeler

Konut dışında ticari ve fabrika projeleriyle de Bursa’da ses getirmek amaçları olduğunu belirten Oğuz Çelikbaş, “Üzerinde çalıştığımız projeler var. Öncelikle ticari ya da konut diye ayrım yapmıyoruz. Bizim düşüncemize uygun olan inşaatları yapmak isteriz. Kalitemizden işçiliğimizden vatandaşlarımız memnun. Kentsel dönüşüm çerçevesinde yaptığımız işleri görüp beğenenler bizimle temasa geçiyor. Yine kentsel dönüşüm kapsamında anlaşmak üzere olduğumuz yerler var. Kısa sürede neticelendirmeyi istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“Sağlam ve güvenilir binalar tek hedefimiz”

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depreminden maddi ve manevi olarak etkilendiklerini de sözlerine ekleyen Oğuz Çelikbaş, “Bina üretiminde önceliğimiz sağlam ve güvenilir yapılar yapmak. Eskişehir’de ilk kez yapılanı yaptık ve deprem izolatörlü projeye başladık. Ayrıca zemin etütlerine önem veriyoruz. Raporlar doğrultusunda zemine uygun temel yapıyoruz. Beşevler ARYAP Konak Evleri’nde o bölgede ilk kez fore kazıklı ve ankrajlı temel attık. Yeni projelerimizde de Bursa zeminine uygun evler yapmaya devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
25°
açık
banner61
banner62
banner89