banner94

banner77

banner69

banner88

Altınşehir’in yıldızı parlıyor

Şehrin batısında yer alan bölge her geçen gün değerleniyor

KONUT PROJELERİ 16.04.2024, 13:23
Altınşehir’in yıldızı parlıyor
banner66

Modern tasarıma sahip mimari yapıları ve özenle tasarlanmış yaşam alanlarıyla dikkat çeken Altınşehir Mahallesi, değerini gün geçtikçe artırıyor.

Şehir merkezine olan yakınlığı ve güvenli sosyal yaşam alanlarıyla farkını ortaya koyan bölge, ev sahibi olmak isteyenlerin yanı sıra yatırımcıların da gözdesi konumunda bulunuyor.

Yusuf Bakgör - YB Grup Yönetim Kurulu Başkanı

YB Yapı olarak, her projemizde olduğu gibi SHU 08 Altınşehir'de de insanların yaşam standartlarını yükseltmeyi ve projenin yükseldiği bölgeye değer katmayı misyon edindik. Hayata geçirdiğimiz her projede bugüne kadar edindiğimiz zengin bilgi ve deneyimimizi, konfor, estetik ve teknolojiyle buluşturarak benzersiz bir konut deneyimi sunuyoruz. Altınşehir'in modern çehresini şekillendirecek SHU 08'de, kapalı otopark, açık yüzme havuzu, çocukların keyifle vakit geçirebileceği oyun alanları gibi birçok sosyal imkânın yanı sıra akıllı ev sistemleri de bulunuyor. Proje, 3+1 köşe daireler, 3+1 orta daireler ve 3+1 loft daireler gibi çeşitli konut seçenekleriyle her zevke hitap ediyor. SHU 08, yenilikçi ve değer yaratan bir proje olarak Altınşehir'e imzasını atacak.

Gökhan Altay- Altay Grup Şirket Ortağı

Bursa’nın Batı kısmında şehrin yeni merkezi olarak nitelendireceğimiz Altınşehir Bölgesi, şehrin her yerine yakın mesafede olması ile dikkat çekiyor. İzmir-İstanbul çevre bağlantı yoluna yakınlığı, çevredeki sanayi bölgelerine ve şehir hastanesine olan konumuyla ev sahibi olmak isteyenlerin ilk tercihlerinden biri oluyor. Altınşehir Mahallesi’nde yapımını yeni tamamladığımız Altay Özlüce projemiz modern tasarım anlayışı ile iç mekanları bütünüyle farklılaştıran yapısıyla dikkat çekiyor. Hayatı kolaylaştıran modern tasarıma sahip bir mimari ve özenle tasarlanmış yaşam alanlarıyla farklılık oluşturan projemiz bölgede yaşamak isteyenler tarafından çok büyük ilgi gördü. Projemizde 1+1, 2+1, 3+1 dairelerin yanı sıra 2+1, 3+1 ve 4+1 dubleks dairelerimizle ticari yerler yer alıyor. Bizim firmamızın ve diğer müteahhit firmaların yaptıkları nitelikli yeni projeler sayesinde bölgenin değeri her geçen gün daha da artmaya devam edecektir.

Osman Özelif – OSTAŞ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı

Altınşehir’de hayata geçirdiğimiz Altınşehir Neva projemiz ile bölgenin değerinin yükselmesinde katkı sağladık. Cadde mağaza konsepti ve özgün mimarisi ile trendi dinamik ve stil sahibi bir proje olmasına dikkat ettik. Geleceğin yatırımı olarak nitelendirdiğimiz projemizi geniş, konforlu ve modern bir yaşam olarak nitelendirebiliriz. Altınşehir bölgesini tercih etmemizdeki başlıca sebepler, ulaşım imkânının kolay olmasının yanı sıra Bursa’nın gelişmeye açık Batı kısmında yer almasıdır. Ostaş İnşaat olarak yaptığımız nitelikli projelerin devamı olarak gördüğümüz Altınşehir Neva ile bölgenin değerine katkı sağladığımıza inanıyorum.

Sevcan İlici – Dialog Concept

Altınşehir Mahallesi, Bursa'da yaşamak için en fazla tercih edilen yerleşim yerlerinden biridir. Tercih edilmesinin çokça nedeni vardır. Konum olarak, Bursa'nın merkezi bir lokasyonunda bulunmasıyla şehirdeki önemli noktalara kolayca erişim sağlamaktadır. Bu durum iş ve sosyal aktiviteler için, elverişli bir konumdadır. Altınşehir, modern konutlara ve iyi planlanmış bir yaşam alanına sahiptir. Farklı büyüklüklerde ve yaş gruplarında konut seçenekleri bulunmaktadır, bu da farklı ihtiyaçlara cevap verebilen bir yaşam alanı sunmaktadır. Bursa Altınşehir Mahallesi’nde gayrimenkul tercihleri, bölgenin sunduğu çeşitli avantajlar nedeniyle oldukça popülerdir. Geniş ve bahçeli evlerde yaşamak isteyen aileler için villalar, sosyal donatılı siteler, yatırım amaçlı kullanılabilecek çeşitli seçenekler bulunmaktadır.

Özgür Serbest – Özgür Serbest Gayrimenkul

Son yıllarda artan taleple birlikte yeni yerleşim yerlerinin gözde bölgelerinden biri olan Altınşehir Mahallesi, yatırımcıların dışında ev sahibi olmak isteyenlerin de ilgisini çekiyor. Bunun en önemli etkenleri şehir merkezine olan konumu, İstanbul-İzmir otoyoluna yakınlığı, şehrin cazibe bölgesi olan Batı bölgesinin merkezinde yer alması diyebiliriz. Güvenli ve sosyal hayat bakımından yeterli özelliklere sahip olan Altınşehir Mahallesi ilerleyen zamanlarda yapımı devam eden projelerin tamamlanmasıyla birlikte Bursalılar için daha cazip hale gelecektir.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
15°
kapalı
banner61
banner62
banner89