banner94

banner77

banner69

banner88

Altın Dönem 'Altın Yaşam'la başladı

Mustafa Altın İnşaat ilk projesi “Gold Life Evleri” ile görücüye çıktı.

KONUT PROJELERİ 18.11.2015, 09:39 18.11.2015, 09:39
Altın Dönem 'Altın Yaşam'la başladı
banner66



Soyadını taşıyan firmasıyla Bursa inşaat sektörüne hızlı bir giriş yapan Mustafa Altın, geçtiğimiz haftalarda Hasanağa bölgesinde temelini attığı ilk ve yeni projesi “Gold Life Evleri” ile adından söz ettireceğe benziyor. Asya İş Merkezi ve Plaza 16 Kongre ve Etkinlik Merkezi’nin yapım sürecini yürüten ve eğitimci yönüyle de bilinen Mustafa Altın, önümüzdeki dönemde ağırlıklı olarak konut projeleri hayata geçireceklerini dile getirdi.

Bursa’nın gelişmekte olan ilçesi Nilüfer’in yeni yatırım bölgelerinden biri olan Hasanağa’da temeli atılan ve güven ile kaliteyi olmazsa olmazları arasına alan Mustafa Altın İnşaat, Bursalılara adeta altın yaşam sunuyor. Şehrin gürültü ve karmaşasından uzak; mimarisi,  yaşam alanları, kullanılan malzeme kalitesi ve oluşturduğu “güven” duygusuyla farklı bir proje olacağından bahseden Altın, sektöre değer katmaya devam edeceğini de söyledi.

 

Kısaca kendinizi ve şirketinizi tanımlayabilir misiniz?

1981 Bursa Doğumluyum. İlk-Orta ve lise eğitimimi Bursa’da tamamladım. Eğitim Fakültesi’nden mezun olduktan sonra 5 yıl Bursa’nın seçkin özel okullarında öğretmenlik ve yöneticilik yaptım. 2007 yılı itibariyle aile şirketlerimize ait; inşaat, hizmet ve eğitim sektörlerinde faaliyet gösteren firmalarımızda genel müdür olarak görevimi sürdürdüm. Bu esnada İşletme Yönetimi üzerine yüksek lisansımı tamamladım. Halen bu alanda doktora eğitimim devam etmektedir. Birçok sivil toplum kuruluşunda aktif görevlerimin yanı sıra, TOBB Bursa Genç Girişimciler İcra Kurulu Üyesi, Kurum ve Kurul İlişkileri Sorumlusu olarak görev yapmaktayım. Evli ve 2 çocuk babasıyım.

Mustafa Altın İnşaat’tan bahseder misiniz?

Mayıs 2015’de soyadımı taşıyan Altın İnşaat firmasını kurarak, inşaat sektöründe yeni projelere doğru yelken açtım. Altın İnşaat; inşallah “temelinde güven var” ilkesiyle yola çıkıp, gerek konut, gerek işyeri ve gerekse diğer inşaatlarda; inşaat süresi ve sonrası kaliteli ve güvenli yapılar yaparak kısa sürede güzel eserler bırakarak isminden söz ettirecek bir firma olacaktır.

Son dönemler yıldızı iyice paralayan inşaat sektörü ile ilgili neler düşünüyorsunuz?

İnşaat sektörü; ülkemizde, ekonominin lokomotifi konumundadır. Çünkü 200 civarındaki kaleme; iş, ticaret ve istihdam sağlayarak ülke ekonomisine büyük katkı sağlamaktadır. Son yıllarda rekabetin de artmasıyla, kaliteli ve özgün yapıların ortaya çıkması, bu sektörün daha da iyi noktalara geleceğinin bir göstergesidir diye düşünüyorum.

Yeni bir firmasınız. Yola çıkarken sizin için olmazsa olmaz kural neydi?

“Temelinde güven var.” Mottosuyla yola çıkan bir firma olarak, olmazsa olmazımız gerçek anlamda; çalışan, tedarikçi, paydaş ve müşterilerimize, inşaat süresi ve sonrası “GÜVEN ve KALİTE” duygusunu yaşatmaktır.

Gold Life projesinden bahseder misiniz?

Nilüfer’in yeni gelişen bölgesinde; doğayla iç içe olan bir lokasyonda başlattığımız bu proje, asıl yapacağımız projelerimizin öncüsü konumunda olacaktır. Burada oluşturduğumuz “güven” ve “kalite” anlayışı, sonrasında birçok büyük projenin tetikleyicisi olacaktır. Bir projenin örnek dairesi emsalinde, bizim yapacağımız büyük projelerin örneği olacaktır. “Gold Life” projesi; o bölgede diğer projelerden çok farklı ve ayrıcalıklı 16 adet 3+1 ve 4 adet dubleks olmak üzere 20 daireden tek bloklu bir siteden oluşuyor. Ayrıca, sosyal tesis ve ortak yaşam alanı olarak kullanılacak bodrum katı da bulunuyor. Doğa manzaralı bahçesi, çocuk oyun alanları, otopark, güvenlik vs. gibi özelliklere sahip anahtar projemiz, ”güven” ve “kalite” noktasında bundan sonraki projelerimiz hakkında güzel ipuçları veriyor.



Projenizi kentteki diğer projelerden farklılaştıran özellikler hangileridir?

Şehrin gürültü ve karmaşasından uzak; mimarisi,  yaşam alanları, kullanılan malzeme kalitesi ve oluşturduğu “güven” duygusuyla farklı bir proje olacaktır.

Proje ismini nerden alıyor?

“Gold Life” (Altın Yaşam) ismindeki; Altın sözcüğünün; soy ismim olmasının yanı sıra; malumunuz altın hiçbir zaman değerini kaybetmeyen bir madendir. Biz de, bu projeyi hiçbir zaman değerini kaybetmeyecek bir yaşam alanı olarak inşa etmeyi düşündüğümüz için bu ismi uygun gördük. Yaptığımız istişarelerde beğeni topladı ve biz de bu isimde karar kıldık. Hayırlı olmasını diliyorum.

Proje hangi bölgede yer alıyor?

“Gold Life” projesi; Nilüfer’in yeni yerleşim yerlerinden Kızılcıklı Mahallesinde (Hasanağa TOKİ Yanı) şehrin karmaşasından uzak, doğayla iç içe olan bir lokasyanda yer alıyor

Projeyi ne zaman bitirmeyi düşünüyoruz?

“Gold Life” projesini; Allah izin verirse,  Eylül 2016 gibi bitirip, daire sahiplerinin taşınabileceği duruma getirmeyi Kasım 2016’da da (Tam bir yıl sonra) peyzajı bitmiş, kullanım izni alınmış bir şekilde site yönetimi teşekkül ettirip teslim etmeyi hedefliyoruz.

Konut almaya düşünenlere mesajınız nedir?

Mutlu ve başarılı bir hayatın yolu;  güzel, kaliteli ve güvenli bir evden geçer. Bu bakımdan, 1. Derece deprem bölgesinde yaşayanlar olarak;  konut seçerken kaliteli ve güvenli bir yapı olması ön planda tutulmalıdır. Ortak yaşan alanları ve lokasyon da önemli bir tercih sebebi olmalıdır. Ayrıca konut alırken, sadece oturmak için ya da sadece yatırımlık olarak değil, bu iki özelliği de olan, yani hem yatırımlık, hem oturumluk konutlar tercih edilmelidir.

 

 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
20°
kapalı
banner61
banner62
banner89