banner94

banner77

banner69

banner88

Alpiş Viale House

Mimari konsepti ve fark yaratan konforu ile Alpiş Viale House; yeni, özgür ve lüks bir yaşam alanı sunmak için Alpiş İnşaat güvencesiyle Kayapa’da yükseliyor.

KONUT PROJELERİ 17.05.2022, 14:52
Alpiş Viale House
banner66

Alpiş Viale House, 4095 metrekarelik alan üzerinde konumlanmış, 3,5+1’den 5,5+1’e kadar farklı büyüklükteki 60 özel daire ve 14 adet ticari alandan oluşuyor. Bursa’nın yeni cazibe merkezi Kayapa’da konumlanacak Alpiş Viale House, sahip olduğu lokasyonuyla, doğanın yanı başında olma özgürlüğü sunarken, şehrin ana arterlerine yakın konumu ile şehre bir adımda ulaşmanın keyfini de yaşatacak.

Kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, mini basketbol sahası, çocuk oyun parkı, hobi bahçesi, akülü araba pisti, bisiklet parkı, 7/24 güvenlik, kapalı otopark, elektrikli araç şarj istasyonu, mescit gibi pek çok donatısıyla bir bütün şeklinde inşa edilen Alpiş Viale House’da fonksiyonellik ve estetik merkeze alındı, her detayıyla hayatınızı kolaylaştırması hedeflendi.

Yenilikçi tasarım ve incelikli mimari ile bütünleşerek, birinci sınıf malzemelerin kusursuz bir işçilikle bir araya geldiği Alpiş Viale House, huzur içerisinde yaşayabilecek nezih bir hayatın anahtarını sunuyor.

Proje Adı: Alpiş Viale House
Proje Firması: Alpiş İnşaat

Proje Yeri: Kayapa

İletişim: https://www.alpisinsaat.com/alpis-viale-house - 444 6 757

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
22°
kapalı
banner61
banner62
banner89