banner94

banner77

banner69

banner88

Çelebi Nova

Çelebi Nova, şehrin en uğrak ve stratejik noktası Ata Bulvarı'nda hayatınıza hem doğayı hem şehrin eğlenceli yanlarını taşıyor. Hastane, okul, alışveriş merkezleri ve toplu ulaşıma yakınlığı ile hem hayatın hem şehrin merkezindesiniz.

KONUT PROJELERİ 17.05.2022, 14:55
Çelebi Nova
banner66

Ev, iş, okul, alışveriş, spor gibi yaşama dair ihtiyacınız olan ne varsa tek bir noktada size sunuyor. Çünkü, şehrin parlayan yıldızı, Çelebi Nova. Projenin konut alanı 17 bin metrekarelik geniş bir alan üzerine inşa edilmiş olup, proje10 bin metrekare kadar geniş bir sosyal donatı ve yeşil alan, 4 bin metrekare kapalı sosyal donatı alanı ve 14 bin metrekare kapalı otopark alanı ile misafirlerine tüm ihtişamını sunuyor.

Tüm bunların yanında bütünüyle bir yaşam kompleksi olarak Bursa’da inşa edilen Çelebi Nova, ticaret alanları ve ofis alanları ile yatırımcıların gözde projesi olarak zirvede yerini alıyor. Konumu, ulaşımı ve bir evden çok “daha iyi bir yaşam” felsefesi ile inşa edilen Çelebi Nova, doğayı kucaklarken şehrin eğlenceli yanlarını size sunuyor. Ve yeryüzünün yıldızı, hayallerinizi gökyüzüne taşıyor, uçsuz bucaksız güzellikte bir yaşamı tüm incelikleriyle hayatınıza taşıyor. Zamanın ötesinde yenilikçi bir proje. Özel mimarisi ve şehrin stratejik lokasyonu ile bütünleşen yapısı özel kılıyor her anınızı.

Proje Adı: ÇELEBİ NOVA

Proje Firması: Çelebi Group

Proje Yeri: Ata Bulvarı/Nilüfer

İletişim: http://celebigroup.net/celebinova/ - 0 224 441 11 10

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
14°
parçalı az bulutlu
banner61
banner62
banner89