banner94

banner77

banner69

banner88

O proje çok yakında başlıyor

Üç büyük hastaneyi bünyesinde barındıracak projenin yapılacağı bölge ziyaret edildi.

İNŞAAT 03.09.2016, 10:54 05.09.2016, 15:55
O proje çok yakında başlıyor
banner66

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, beraberinde Milletvekilleri ve İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan’la birlikte gerçekleştirdiği Bursa’daki yapımı devam eden sağlık yatırımlarının yerinde incelenmesi kapsamında Çekirge Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi inşa bölgesini ziyaret etti.

Başkan Torun’un yanında geziye Milletvekilleri Bennur Karaburun, Emine Yavuz Gözgeç, Zekeriya Birkan ve Hakan Çavuşoğlu’da katıldı.



97 dönümlük bir alanda üç blok halinde toplam 750 yatak kapasiteli olarak inşa edilecek olan hastane alanında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Torun sözleşmenin 26 Ağustos itibari ile imzalandığı müjdesini verdi. Torun şunları söyledi: "İnşa edilecek proje tamamlandığında Çekirge Devlet Hastanesi, Onkoloji Hastanesi ve Zübeyde Hanım Doğumevi Burada birlikte hizmet verecek. 26 Ağustos itibari ile buranın sözleşmesi imzalandı. Yine Bursalı hayırsever bir ailenin destekleri ile ve kendi adları ile Bursamıza hizmet edecek bir hastane kurulacak. Projenin önümüzdeki on gün içerisinde yer teslimi yapılacak ve bir, bir buçuk ay içerisinde burada hep beraber temel atma töreni gerçekleştireceğiz. Proje, İnşallah üç yıla yakın bir sürede hizmete girecek. Ben bu hastanenin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah Bursamıza yakışır bir eserin yükselişini burada hep birlikte göreceğiz.”

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
22°
hafif yağmur
banner61
banner62
banner92
banner89