banner94

banner77

banner69

banner88

BNG İnşaat ve HBingol Desing İç Mimarlık kapılarını törenle açtı

İnşaat Mühendisi Hasan Bingöl ve Mimar Hüseyin Bingöl kardeşler tarafından kurulan BNG İnşaat ve HBingol Desing İç Mimarlık ofisi törenle açıldı.

İNŞAAT 13.01.2023, 17:15 13.01.2023, 21:38
BNG İnşaat ve HBingol Desing İç Mimarlık kapılarını törenle açtı
banner66

Haber: Eşref Aydemir

Nilüfer’in Beşevler Mahallesi'nde hizmet verecek olan BNG İnşaat ile HBingol Desing İç Mimarlık ofisinin açılış törenine; Eski Bakan Faruk Çelik, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, Eğitimci ve İş İnsanı Gıyasettin Bingöl ve çok sayıda inşaat sektörü temsilcisi katıldı.

Hasan ile Hüseyin Bingöl kardeşler tarafından kurulan BNG İnşaat'ın çatısı altında hizmet vermeye hazırlanan HBingol Desing İç Mimarlık, Bursa inşaat sektörüne yeni bir bakış açısı kazandırmayı amaçlıyor.

“Her yıl nüfusumuz 1 milyon kişi artıyor”

BNG İnşaat ve HBingol Desing İç Mimarlık ofisinin hayırlı hizmetlere vesile olmasını temenni eden Eski Bakan Faruk Çelik, Türkiye'de nüfusunun her yıl 1 milyon arttığına dikkat çekerek, “Genel eğitimi hayatlarını tamamlayan Hasan ve Hüseyin kardeşlerimiz bu güzel ofisin açılışına vesile oluyorlar. Neredeyse her yıl nüfusumuz 1 milyon kişi daha artıyor. 85 milyonu aşmak üzereyiz. Nüfus arttıkça, konut ihtiyacı da artmaya devam edecek demektir. Bu anlamda ofisler açılmaya devam edecek. Hayırlı olmasını ve helalinden bol kazançlara vesile olmasını dilerim” dedi.

“İnşaat sektörü Türkiye için önemli”

İnşaat ve konut sektörünün Türkiye’nin en önemli sektörlerinden biri olduğunu ifade eden TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu da, “İnşaat ve konut sektörü bu ülkenin önemli bir sektörüdür. Hem istihdam hem kalkınma hem de piyasanın hareketlenmesi anlamında önemli bir açılışta bulunuyoruz” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
20°
kapalı
banner61
banner62
banner89