banner94

banner77

banner69

banner88

Yılmaz; “Kendine yatırım yapan her zaman kazanır”

Konut Yapı’nın yeni yazı dizisi Gayrimenkulün Yıldızları’nın Temmuz ayı konuğu RW Ada Gayrimenkul oldu. Sektörde adından söz ettiren RW Ada Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sevim Yılmaz, sektörde başarılı olmanının sırrını, “İşine özen gösteren, sektörde eğitim ve öğretime önem veren, kendine yatırım yapan, kendini sürekli yenileyen, hedefine odaklı, disiplinli, doğru ve dürüst çalışan danışman her zaman başarılı olur” şeklinde açıklıyor.

GÜNDEM 17.07.2023, 17:27
Yılmaz; “Kendine yatırım yapan her zaman kazanır”
banner66

Haber : Eşref Aydemir

Gayrimenkul sektörüne giriş hikâyesini anlatan Sevim Yılmaz, sektöre danışman olarak başladığını hatırlatarak, “Eşimle birlikte kendi ofisimizi açma kararı aldık. Sürekli değişen piyasa şartlarında bilgilerimizi güncelleme ve kendimizi yenileme odaklı olduk. Düzenlenen eğitim, panel ve toplantıları takip ederek katılım sağlamaya çalıştık. Sektöre katkı sağlamak düşüncesiyle, mesleğimize değer katan ve saygın bir meslek haline gelebilmesine öncülük eden TÜGEM ile tanıştım. TÜGEM Bursa Yönetim Kurulu Üyesi ve Temsilcilik Koordinatörü olarak görevimi sürdürüyorum” dedi.

Meslektaşlarının kendilerine yatırım yapması ve işine saygı duymasını tavsiye eden Yılmaz şöyle konuştu:

“İletişim konusunda telefon ile görüşerek portföy almaya çalışmanın etkili olduğunu düşünmüyorum. Vizyon sahibi, işinin tüm detaylarına hakim, bilgili bir danışman yüz yüze iletişimde sonuca daha hızlı ulaşabilir. Sorulara cevapsız kalmama adına gündemi takip etmeli, finansal ve hukuki bilgiye sahip olmalı, teknolojiyi iyi kullanabilmelidir. İşinize ve kendinize yatırım yapmadığınız sürece istediğiniz başarıyı elde edemez ve sonuca ulaşamazsınız. Emek vermeli, zamanı çok iyi planlamalı.”

"İnşaat firmaları farklı çözümler üretmeye başladı"

Elinde birikimleri olan vatandaşların daha çok bağ, bahçe ve hobi bahçesine yöneldiğini belirten Sevim Yılmaz, “Nilüfer ilçesinde kentsel dönüşüm hız kazandı. Bazı inşaat firmaları piyasa şartlarında farklı çözümler üretmeye başladı. Konut kredisi kullanarak ev sahibi olmak isteyenler oldukça az. TÜİK verilerine göre 2023 yılı Mayıs ayına bakıldığında konut satışlarında bir önceki yılın Mayıs ayına göre yüzde 47 azalma olduğunu görüyoruz. Yabancılara konut satışında da azalma var. Elindeki birikimi değerlendirmek isteyen alıcılar bağ, bahçe ve hobi bahçesine yöneldi. Bursa’da batıya doğru talep daha fazla. Bursa’nın yeni gözde bölgeleri ise Badırga, İrfaniye ve Gökçeköy diyebiliriz” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
22°
kapalı
banner61
banner62
banner89