banner94

banner77

banner69

banner88

UNICERA Fuarı sektörü dünyaya açıyor

Bu yıl 36.’sı düzenlenen ve Türkiye’nin en büyük seramik, banyo ve mutfak aksesuarları ticaret platformu konumundaki Unicera Seramik, Banyo ve Mutfak Fuarı, Cumhuriyet’in 100. Yılında rekor katılımla gerçekleştirildi.

GÜNDEM 10.11.2023, 15:40 20.12.2023, 01:00
UNICERA Fuarı sektörü dünyaya açıyor
banner66

Yeşilköy İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen fuarı, organizasyonun paydaşlarından olan Türkiye Tesisat,İnşaat Malzemecileri Federasyonu üye kuruluşu Bursa Tesisat, İnşaat Malzemecileri Derneği (BURTİMDER) Başkanı Murat Çakmaker ve yönetim kurulu üyeleri fuara katılan üyeleri ve Bursa’dan sektör temsilcilerini ziyaret etti.

100’den fazla farklı ülkeden 350’den fazla katılımcının 1200’den fazla uluslararası markanın ürünlerini sergilediği fuarda Bursalı firmaların görüşlerini aldık.

BURTİMDER YÖNETİM KURULU BAŞKANI MURAT ÇAKMAKER

Bu organizasyonun paydaşlarından olmak bizlere gurur ve mutluluk veriyor. Geçtiğimiz yıl 120 bin kişilik katılımla gerçekleşen fuara bu yıl rekor bir ilgi var. Ayrıca Avrupa ülkelerinden firmaların gösterdiği ilgi bizi ayrıca mutlu etti. Sektör temsilcilerimizin yeni pazarlara ulaşabilmesi için iyi bir vesile oldu. Organizasyona katkı sağlayan tüm kurum ve kuruluşlarımız ile tüm katılımcı ve ziyaretçilere teşekkür ediyorum.

CAN CAN CONSEPT YÖNETİM KURULU BAŞKANI CAN CAN

Önceki yıllara baktığımızda fuardan memnunuz. Her geçen gün artan ziyaretçi sayısı ile fuarı tamamladık. Bu da bizleri sevindiriyor. Fuarda sergilenen markalarımıza olan ilgi yeni pazarlara açılmamız yönüne bizleri heyecanlandırırken, geleceğe yönelik olarak şevkimizi arttırdı.

AQUA NİL YÖNETİM KURULU BAŞKANI İRFAN MUROZ

Bizim katıldığımız yaklaşık 13. fuarımız bu.Biz firma olarak Balkanlar ve Ortadoğu ağırlıklı yaklaşık 30 ülkeye ihracat yapıyoruz. Yurt içinde ise Güney Marmara, Batı Karadeniz, İstanbul,İzmir bölgelerinde 300’e yakın tali bayimiz mevcut. Ürün çeşitlerimiz genellikle lake ağırlıklı, üst kısımlar ise masif malzemeden yapılıyor. Orta segmentte higross ve mdf malzemelerimiz tercih ediliyor. Bursa Üçevler’de mağazamız, İnegöl’de showroom’umuz,Hamzabey ve Alanyurt mahallelerinde 10 bin m2 kapalı alanda hizmet veriyoruz. Aynı zamanda İstanbul Beylikdüzü’nde bir mağazamız bulunuyor. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi hareketli bir fuar geçirdik. Çin’de yakın bir tarihte fuar gerçekleşecek olması bu fuarı etkiledi. Firmamız olarak ise mevcut müşterilerimizin ilgisi aynıydı ancak yurtdışı katılımın biraz zayıf kaldığını düşünüyorum.

BAGNORA BANYO MOBİLYALARI FİRMA ORTAĞI TAYFUN YILMAZ

Bagnora çok hızlı bir süreçte kurulan ancak kısa zamanda önemli mesafeler kat eden bir firma. Ortağım Gürkan Yıldız ile birlikte bu sektördeki tecrübemiz eskilere dayanıyor. Bu yıl ilk senemiz olmasına rağmen çok güzel dönüşler ve yorumlar aldık.Yeni modellerimizi mevcut ve potansiyel müşterilerimize sunarak pazarımızı büyütmek için fuara katıldık.Firma olarak beş ülkeye ihracatımız var. Firmamız ve ürünlerimize olan merak dolayısıyla fuar bizim için çok güzel geçiyor.

BELİNZA FİRMA KURUCUSU SAMET PEKER

Belinza, 2013 yılında Bursa’da kurulmuş bir firma. Banyo mobilyası ve banyo çözümleri üzerine Türkiye’n,n çeşitli bölgelerinde 400 civarında bayisi olan bir firma. Aynı zamanda dünyanın 27 ülkesine ihracat yapan bir firma. Ağırlıklı olarak Avrupa, Amerika Kıtası ve Orta Doğu ülkelerine ürünlerimizi gönderiyoruz. Ürün gamımızda banyo mobilyası, duşakabin, armatür, aksesuar, duş sistemleri ve banyoyu tamamlayıcı tüm ürünler mevcut. Kaliteli üretim ve hizmet anlayışımızın yanı sıra inoveasyona verdiğimiz değerle sektörde farklı bir yerde olduğumuza inanıyorum. Firma olarak Unicera Fuarı’na 9. kez katılıyoruz. Bu yıl da fuardan beklediğimizi aldığımızı düşünüyorum. Normal şartlarda bu fuar Orta Doğu’ya, Balkanlar ve Türki Cumhuriyetlere hitap eden bir fuar ancak bu yıl Avrupa’dan çok ciddi katılım oldu. Bu durumun faydasını göreceğimize inanıyorum.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
14°
kapalı
banner61
banner62
banner89