banner94

banner77

banner69

banner88

Tuna Boya fuarı renklendiriyor

Tüm hızıyla süren Bursa İnşaat ve Gayrimenkul fuarında önemli boya markaları da stantlarıyla yer alıyor.

GÜNDEM 09.04.2016, 10:15 09.04.2016, 10:15
 Tuna Boya fuarı renklendiriyor
banner66

Fuarda yer alan boya firmalarından birisi olan Tuna Boya, geniş standıyla müşterileriyle buluşuyor. Fuar ile ilgili düşüncelerini paylaşan Tuna Boya firma sahibi Cemal Tuna, fuardan memnun olduğunu ifade etti.

5. salonda bulunduklarını belirten Tuna şunları söyledi, “Şu anda Bursa İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı çok güzel gidiyor. Son güne yaklaştık ama hala önemli bir hareketlilik var. Bu elbette piyasalara olumlu bir hareket katacaktır. Bu fuarın devamını BTSO’nun destekleriyle arzu ediyoruz.”

Tuna Boya olarak fuarda renklendirme makinelerini tanıttıklarını söyleyen Tuna, “Renklendirme makinemizin haricinde sedefli boya ve krater boyalarımız var. Bunlarla dekorasyon amaçlı çalışmalar yapıyoruz. Ayrıca kimyasal biber dediğimiz malzememiz de var. Holikor markasıyla da bunu tanıtıyoruz” şeklinde konuştu.

Dış cephelerin minumum 5 yıl içinde yenilenmesi gerektiğini ifade eden Tuna şunları söyledi, “İç ve dış mekanda boya en az 5 sene gibi bir sürede özellikle dış cephelerde yenilenmesi gerekiyor ki şehrimizin güzelliği ortaya çıksın. Alttaki sıvanın yıpranmaması için bu çalışmanın yapılması gerekiyor. Ancak maalesef bizim alışkanlığımız 10 yıl gibi bir sürede dış cephe boyası yapıldığı zaman neredeyse boyanın ömrü bitmiş oluyor. Sıvanın içine bir çürüme sistemi doğduktan sonra tekrar boyayla düzeltmeye çalışıyoruz. Bu da boyanın verimini zayıflatıyor. İç mekanlar aslında temizlik ve dekorasyon amacıyla boyanıyor. Ama dış mekanlar için ihtiyaç olarak düşünülmesi gerekiyor. Nasıl ki biz soğuk havalarda evden çıkarken krem sürüp cildimize bakım yapıyorsak dış mekanlarda belli sürelerde bakım yapılması gerekiyor.”





Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
13°
parçalı az bulutlu
banner61
banner62
banner89