banner94

banner77

banner69

banner88

Mudanya’ya değer katıyor

Lik Yapı İnşaat firma sahibi Mehmet Kurt fuarın kendileri açısından oldukça verimli geçtiğini ifade etti.

GÜNDEM 09.04.2016, 10:43 09.04.2016, 10:43
 Mudanya’ya değer katıyor
banner66





Özellikle İstanbul, Mudanya ve Bursa'da yaptığı projelerle sektörde kendine hatırı sayılır bir yer edinen Lik Yapı fuarın da en dikkat çeken firmaları arasında yer alıyor.

Fuarın kendileri açısından oldukça verimli geçtiğini ifade eden Kurt, fuarın geçen seneye göre daha iyi olduğunun altını çizdi. Kurt değerlendirmesinde şu ifadelere yer verdi: “ Bursa’da 2.’sini düzenlediğimiz bu fuar geçen seneye göre gerek katılımcı gerekse de ziyaretçi açısında çok daha yoğun, çok daha nitelikli. Herkesin önceki seneden eksikliklerini tamamladığını düşünüyorum. Şu an yoğun bir şekilde fuar devam ediyor. Herkese hayırlı, uğurlu bol bereketli satışlar diliyorum.”

Mudanya’nın Bursa’nın yıldızı parlayan bir bölgesi olduğunu belirten Kurt, “Mudanya son dönemlerde cazibe merkezi oldu. Bursa büyüyor, Mudanya gelişiyor. Mudanya, Bursa’nın en güzel ilçesi. Doğası ve  havasıyla doktorların reçeteye yazdığı bir yer. Mudanya herkesin ilgi gösterdiği bir yer. Şu anda sanayisi olmayan, turizm ve sağlık kenti olarak düşünüyoruz. Yüzde 300 değer kazanan bir bölge. Biz de burada çok kaliteli projeler yaptık ve Mudanya’ya değer kattık” dedi.

Lik Yapı’nın şu anda 7 şantiyesi olduğunu ifade eden Kurt, Mudanya ve İstanbul’da her bütçeye hitap eden projeleriyle sektöre katkı sunmaya çalıştıklarını belirtti.

 

 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
16°
açık
banner61
banner62
banner92
banner89