banner94

banner77

banner69

banner88

Canon da İnşaat Fuarı'nda

Canon Güney Marmara Yetkili servisi mimar ve müteahhite çözüm ortaklığı yapıyor.

GÜNDEM 10.04.2016, 10:44 10.04.2016, 10:44
Canon da İnşaat Fuarı'nda
banner66

Sadece inşaat ve gayrimenkul firmaları değil bu firmaların paydaşlarının da yer aldığı Bursa İnşaat ve IRES Gayrimenkul fuarının son gününe girildi.



6 Nisan tarihinde yoğun bir katılımla açılan ve 285 firmanın birbirinden görkemli standlarıyla son ve en yeni ürünlerini tanıttığı fuarda sona gelindi. İnşaat ve gayrimenkul firmaları maketleriyle yatırımcı ve ziyaretçisine ulaşmayı hedeflerken, hedef kitlesi müteahhit ve mimar olan firmalarda fuarda boy göstererek hitap ettiği müşterilerine ulaşmayı hedefliyor.



Bu kapsamda Canon'un Güney Marmara Yetkili Servisi olan Teknomak 2000 Elektronik Ofis Malzemeleri İnşaat Taahhüt Ltd. Şti. de 6. salonda firmalara çözüm ortaklığı yapıyor. Fuar ile ilgili değerlendirmelerde bulunan firma satış temsilcisi Suat Bayhan oldukça verimli bir fuar geçirdiklerini ifade etti.



Bayhan şunları söyledi: " Geçen yıl da katıldığımız Bursa İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı bu yıl da bizler için oldukça verimli geçiyor. Artık son gününe geldik. Fuar boyunca Canon'un 3. jenerasyon dediğimiz 33 25 modelini tanıtıyoruz. aynı zamanda tarayıcı olarak da C 240 modelimizle burdayız. Bu cihazlarla sektöre hitap ettiğimizi düşünüyoruz. Özellikle mimar ve mühendislere hitap ettiğimiz için kendilerinden ürünlerimize karşı büyük ilgi olduğunu söyleyebilirim. Günlük 6-7 civarı müşterimiz çıkıyor ve sonuna geldiğimiz  bu fuar bizim için oldukça verimli geçiyor. emeğe geçenlere çok teşekkür ediyoruz."





Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
18°
kapalı
banner61
banner62
banner89