banner94

banner77

banner69

banner88

Rich World fuarın yıldızı

Yerli ve yabancının tercihi Rich World oldu.

GÜNDEM 07.04.2016, 22:53 07.04.2016, 22:53
Rich World fuarın yıldızı
banner66

Müşterilerine doğru zamanda doğru yatırımlar sunan Rich World Gayrimenkul A.Ş., geçtiğimiz gün başlayan ve hem yurtiçinden hem de yurtdışından pek çok ziyaretçi ile alım heyetlerinin katıldığı Bursa İnşaat ve Ires Gayrimenkul fuarlarının yıldızı oldu.

Eş zamanlı gerçekleştirilen fuarların her ikisinde de standı bulunan Rich World Gayrimenkul A.Ş., Bursa protokolünden de tam not aldı. Fuarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Rich World Gayrimenkul A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz İloğlu, “Türkiye ekonomisinin öncü şehirlerinden Bursa’ya ve ekonomimizin lokomotif sektörüne yakışır bir fuar oluyor. Katılımcıların stantlarımıza olan ilgisinden oldukça memnunuz. Rich World ailesi olarak, gayrimenkul sektöründe müşterilerimize yenilikçi çözümler sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Müşteri odaklı hizmet anlayışının yanı sıra ulusal ve uluslar arası markaların projelerini Bursalılarla buluşturarak, gayrimenkul ve inşaat sektörüne yeni bir soluk getiren Rich World Gayrimenkul A.Ş., Bursa İnşaat ve Ires Gayrimenkul fuarlarına damga vurdu.

Türkiye’nin birçok şehrinin yanı sıra, Asya, Avrupa, Körfez ülkeleri, Ortadoğu ve Afrika’dan fuara gelen ziyaretçiler ile alım heyetlerinin odak noktası olan Rich World Gayrimenkul A.Ş., en çok ziyaretçi çeken stantlar arasında yer aldı.

Fuarın kendileri açısından oldukça verimli geçtiğini dile getiren Cengiz İloğlu, ziyaretçilerin taleplerinden memnun olduklarını ifade ederek, “Bursa İnşaat ve Ires Gayrimenkul fuarları oldukça hızlı başladı ve aynı şekilde devam ediyor. Türkiye ekonomisinin öncü şehirlerinden Bursa’ya ve ekonomimizin lokomotif sektörüne yakışır bir fuar oluyor. Tahmin ediyorum ki, Bursa inşaat ve gayrimenkul sektörleri bu fuarlarla birlikte önemli manada ivme kazanacaktır. Hem yurtiçinden hem de yurtdışından katılımcıları ve alım heyetlerinin Bursa’ya gelmesi bizleri mutlu ediyor” şeklinde konuştu.

Ziyaretçileri 4 ve 6’ncı salonlarda kurulan stantlarında beklediklerini de kaydeden Cengiz İloğlu, “Rich World ailesi olarak, gayrimenkul sektöründe müşterilerimize yenilikçi çözümler sunmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
19°
kapalı
banner61
banner62
banner89