banner94

banner77

banner69

banner88

Mimar Şenol Şimşek’ten teşekkür

Ünlü mimar Şenol Şimşek Bursa İnşaat ve Gayrimenkul fuarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

GÜNDEM 08.04.2016, 21:36 08.04.2016, 21:36
 Mimar Şenol Şimşek’ten teşekkür
banner66

Bursa’nın önemli mimarlarından biri olan Şenol Şimşek Bursa İnşaat ve Gayrimenkul fuarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Çukurova Kentsel Dönüşüm tarafından Akpınar ve 1050 Konutlar Mahallesi2nde yapılacak olan dev kentsel dönüşüm projesinin mimarı olan Şimşek fuarla ilgili şu değerlendirmeleri yaptı:

Öncelikli olarak inşaat ve gayrimenkul fuarı birlikte düzenlenmiş olması birçok seçeneği aynı anda sunma imkanı veriyor. Hem sektörden hem de yatırım yapmak isteyen vatandaşlar bir arada burada olabiliyorlar. Ben fuarı başarılı bir fuar olarak görüyorum. Daha da başarılı olması için düzenlemeler yapılabilir. Uluslararası fuarlara baktığınız zaman katılımcıların daha ciddi olduğunu görüyoruz. Stantlar için aylar öncesinden hazırlıkların başladığını görüyoruz. Vurgulamak istedikleri ürünü ya da markalarının üzerine odaklanıyorlar. Maalesef bizde henüz bu kültür yeterli düzeyde oturmuş değil. Fuarlar yorucudur; kapalı mekan, ışıklar, ses falan. O sebeple ziyaretçileri bir noktaya odaklanmasını sağlamak gerekiyor. Ben fuarın zamanla daha nitelikli olacağını düşünüyorum. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.

 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
22°
kapalı
banner61
banner62
banner92
banner89