banner94

banner77

banner69

banner88

Fuarın gizli kahramanı: Gürol Ferik

Elitel Yapı kurucu ortaklarından Gürol Ferik fuarı değerlendirdi.

GÜNDEM 09.04.2016, 10:01 09.04.2016, 10:01
 Fuarın gizli kahramanı: Gürol Ferik
banner66





İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin inşaat komisyonunda yer alan Elitel Yapı kurucu ortaklarından Gürol Ferik fuarı değerlendirdi.



Bursa İnşaat Gayrimenkul Fuarı tüm hızıyla sürüyor. Aynı zamanda fuarın uzun zamandır hazırlıklarını yürüten İMSİAD Fuar Komisyonu’nda yer alan Ferik, uzun çalışmaların sonucunda ortaya böyle güzel bir fuar çıkmasından son derece mutlu olduğunu belirtti.

Ferik fuarla ilgili şu değerlendirmelerde bulundu: “Fuar güzel açıldı güzel de devam ediyor. Herşeyden güzel olan katılımcıların enerjisi. Herkesin enerjisi çok yüksek. Bu stantlardan da belli oluyor. Son 10 gündür burası bir şantiye gibiydi. Ben görevim gereği her gün gelip inceledim, herkes elinden gelenin en iyisini yaptı ve ortaya bu kadar güzel bir fuar çıktı. Bu sinerjinin ekonomiye ciddi katkısı olmasını bekliyoruz” dedi.

Fuarda, Elitel Yapı, Evart Yapı ve NTepe Yapı olarak yer aldıklarını belirten Ferik, “Görükle’de ve Özlüce’de projelerimiz var. Bu projelerimizin maketlerini sergiliyoruz. Tüm müşteri kitlelerine hitap etmeye çalışıyoruz. Piyasadaki en önemli şey ekonomik konutlar. Biz ekonomik konutları en kaliteli haliyle sunmaya çalışıyoruz. Kalite anlamında üst segmentte ne kullanılıyorsa biz o malzemeleri tercih ediyoruz.  Ayrıca bizler arsa alımında da farklılık yaratıyoruz. Daha rekabetçi arsalar alıyoruz. Üretim aşamasında verimi artırarak avantaj getiriyoruz” diye konuştu.

 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
19°
kapalı
banner61
banner62
banner89