banner94

banner77

banner69

banner88

Konut sektörüne TÜYAP dopingi

En özel projeler görücüye çıkıyor

GÜNDEM 23.03.2013, 10:00 23.03.2013, 10:00
Konut sektörüne TÜYAP dopingi
banner66


 

 

TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. tarafından bu yıl 25’incisi düzenlenen Yapı Yaşam Fuarı ve Kongresi, birbirinden iddialı konut projelerinin sergileneceği özel bir bölümde sektör oyuncularını vatandaşlarla buluşturacak. TÜYAP Genel Müdürü İlhan Ersözlü, “Fuar, firmalarımız için büyük bir fırsat” dedi.



Bursa, inşaat sektörünü yakından ilgilendiren TÜYAP Yapı Yaşam Fuarı ve Kongresi’ne 27-31 Mart tarihleri arasında ev sahipliği yapacak. TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. tarafından, TMMOB Mimarlar Odası Bursa Şubesi işbirliğiyle, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ve Bursa Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (BURTİMDER) desteğinde hazırlanan Yapı Yaşam Fuarı ve Kongresi, Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek. Yapı Yaşam Fuarı ve Kongresi’nin önemli bir marka olduğunu belirten TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, “Bursa’da 25 yıldır düzenlenen fuarı diğer yapı fuarlarından ayrılan en önemli özellik eş zamanlı kongreye de ev sahipliği yapıyor olmasıdır” dedi.



Mimarlar Odası Bursa Şubesi’yle ortaklaşa düzenlenen kongreyi bölgedeki mimarların, akademisyenlerin ve profesyonellerin takip edeceğini vurgulayan Ersözlü, kongrenin aynı zamanda Yapı Yaşam Fuarı’na önemli bir sinerji katacağını da dile getirdi.



TÜRKİYE’DE ARANILAN BİR MARKA



Bu sene 25’inci düzenlenen 2003 yılından bu yana da Mimarlar Odası Bursa Şubesi’yle ortaklaşa organize edilen Yapı Yaşam Fuarı ve Kongresi’nin Türkiye’de aranılan bir marka olduğuna dikkat çeken Ersözlü, “Fuara önemli firmalar katılıyor. Sektörle ilgili tavandan tabana, kapıdan pencereye, izolasyondan tesisat ve boyasına kadar yapı sektöründe altyapı ve üst yapı alanında faaliyet gösteren firmalarımız bu fuarda boy gösteriyor. Ziyaretçi açısından tüm segmentte katılımcı var. Türkiye’de her gelir seviyesine hitap eden başka bir organizasyon yok” ifadelerini kullandı.



KONUT PROJELERİNE ÖZEL BÖLÜM



TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. olarak her sene yenilikler peşinde olduklarının altını çizen Ersözlü, Yapı Yaşam Fuarı ve Kongresi için "Konut Projeleri Özel Bölümü" hazırladıklarını anlattı. İlk kez böyle bir uygulama altına imza attıklarını kaydeden Ersözlü, “Türkiye’nin 81 vilayetinde konut projeleri, nitelikli konut üretimleri hızla devam ediyor. Bursa’da da son dönemde çok önemli ve nitelikli projeler hayata geçiyor. Bu projeler kendini göstermesi gerekiyor. Fuara yaklaşık 50 bin ziyaretçi geliyor. Tüm gelir seviyesindeki halkımız, iş adamları, inşaat mühendisleri geliyor. Konutları üreten firma sahipleri böyle bir fırsatı kaçırmamak istiyor. Nitelikli projelerin satımı konusunda rekabet çok yüksek. Burada bir adım öne geçebilmek için, bu daireleri satabilmek için fuar hayati öneme sahip” diye konuştu.



KADINLARIN GÖZÜ FUARDA OLACAK



Konut projelerine özel hazırlanan bölümün fuara katılan firmalar için önemli bir fırsat olduğuna işaret eden TÜYAP Bursa Fuarcılık Genel Müdürü İlhan Ersözlü, “Özellikle karar verici konuma olan kadınların gözü fuarımızda olacak” dedi. Fuarın 250-300 milyon dolarlık bir ticaret hacmi yakalayacağını tahmin ettiklerini belirten Ersözlü, “Özel bölümün haricinde 4 farklı fuar salonumuz faaliyete geçiyor. Bir salonumuz seramik, mutfak ve banyo, bir diğeri ısıtma soğutma, havalandırma sektörü üzerine olacak. Ülkemizdeki en önemli üretici ve ithalatçı firmaların bayileri boy gösterecek. Belediyelere yönelik Kent Fuarı da yine sinerji yaratacak "şekline konuştu.



32 ÜLKEDEN ZİYARETÇİ AKINI



25. yıl anısına önemli etkinliklere de ev sahipliği yapacak Yapı Yaşam Fuarı ve Kongresi’ne 32 ülkeden ve 50 ilden ziyaretçi gelmesi bekleniyor. Fuarlar, 27 – 30 Mart 2013 tarihleri arasında 11.00 – 20.00, 31 Mart 2013 tarihinde ise 11.00 – 19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
16°
açık
banner61
banner62
banner89