banner94

banner77

banner69

banner88

Kıvam Grup’un ihracat atağı

Kaliteli ve sağlam sanayi, konut inşaatları ile sektörün güvenilir firmalarından olan Kıvam Grup, Avrupa’ya inşaat malzemesi ihracatı hedefine emin adımlarla ilerliyor.

GÜNDEM 19.04.2023, 11:53 19.04.2023, 11:55
Kıvam Grup’un ihracat atağı
banner66

Bursa’nın farklı bölgeleri ve çevre illerde gerçekleştirdiği projeleriyle adından söz ettiren Kıvam Grup, ihracat hedefiyle de adımlarını hızlandırıyor. Kıvam Grup Yönetim Kurulu Başkanı Macid İlker, geçtiğimiz günlerde Almanya’ya gerçekleştirdiği iş seyahati ile önemli temaslarda bulunduğunu söyledi. Macid İlker, “Kıvam Grup olarak yurtdışına ihracat hedefimiz yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Bu amacımız doğrultusunda Almanya’ya bir iş seyahatimiz oldu. Bu kapsamda Berlin’deki MÜSİAD Şubesi’nde oradaki Türk iş insanlarımızla ikili görüşmeler gerçekleştirdik. MÜSİAD Almanya Kurucu Başkanı Sayın Ali Uzun, MÜSİAD Berlin Şube Başkanı Sayın Fikret Doğan ve yönetim kurulu üyeleri ile temaslarımız oldu. Almanya’daki sektörel gelişmeleri, oradaki iş anlayışını ve gelişmeleri konuştuk. Bu girişimlerimizi zamanla somut adımlara dönüştürmeyi planlıyoruz” dedi.

Türkiye’de inşaat malzemeleri üretimi yapan fabrikalarda üretilen alçıpan, alçıpan profilleri, galvaniz, boya ve toz grupları gibi ürünlerini Avrupa’ya ihraç etmeyi planladıklarını anlatan Macid İlker, şunları söyledi:

“Almanya’nın yanı sıra Fransa, Hollanda, Belçika gibi ülkelerde de temaslar gerçekleştireceğiz. Bu ülkelerdeki Türk iş insanlarımızın tecrübelerinden faydalanıp, ikili görüşmelerimizi nihai sonuçlara kavuşturmayı ve karşılıklı iş yapmayı amaçlıyoruz. Aynı zamanda Almanya’da çeşitli bölgelerde eski binaların restorasyonu işlerini yapabileceğimizi öğrendik. Verimli bir seyahat gerçekleştirdik, yeni fikir ve projeler için seyahatlerimizi sürdüreceğiz.”

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
13°
kapalı
banner61
banner62
banner89