banner94

banner77

banner69

banner88

Bütünsel yaklaşımla tasarlanan zamansız bir mekân

Alışılmış plan tiplerinin dışında bütünsel ve akıcı bir planla ev içindeki mekânsal algıyı duvarlarla değil yaşam ile belirlemeye çalıştığımız bu projemiz, tamamen ev sahiplerinin mekânı oluşturacak olan eylemlerine göre tasarlandı.

DEKORASYON 20.04.2023, 11:42
Bütünsel yaklaşımla tasarlanan zamansız bir mekân
banner66

Tasarım ve Uygulama: StudioHDA

Proje Adı: MYS Evi

Tasarım Ekibi: Erşu Arslan (Mimar) – Beyzanur Altun (İç Mimar) – Buket Özirişen (Mimar) - Ayça Başlık (İç Mimar)-Hazal Alaftargil (İç Mimar)

İnşaat&Mühendislik: Baturay T. Göler (İnşaat Mühendisi)-Buket Özirişen (Mimar)-Uğur Erben (İç Mimar)

Satın Alma&İdari İşler: Tuğberk Tetikcan (Makine Mühendisi) – Ceren Selim (Satın Alma Sorumlusu)

Müşterilerimizle yaptığımız ilk toplantımızda daha önce görmedikleri bir plan ve daha serbest çizgilerle özgün bir mimari, körfez manzarasından maksimum seviyede yararlanmak, modern çizgiler ve materyaller kullanmak gibi donelerle çıktığımız bu serüvende yapımızın kaba inşaatını tamamlamış bulunmaktayız. Tasarımını ve İnşaatını yürüttüğümüz M.Y.S Evi projemizi önümüzdeki aylarda ev sahiplerimize teslim edeceğiz.

StudioHda Mimarlık & Mühendislik & İnşaat A.Ş olarak bu projemizde; tüm ruhsat projeleri, iç mimari tasarım projeleri, mimari ve iç mimari satın alma, müteahhitlik hizmeti olmak üzere tüm süreçleri üstlenmiş bulunmaktayız. Tüm titizliğimizle yapımızın ince işler aşaması devam etmekte. Kendi çizgimizi ve mimari bakış açımızı tamamen yansıttığımız bu projenin tüm iş kalemlerinde olmak bizler için gurur verici. Yapımız; 2 salon, 1 ebeveyn odası, 2 çocuk odası, 1 misafir odası, 1 sauna, 1 fitness salonu, 1 çalışma alanı, 1 çocuk oyun odası, 5 banyo, 2 tuvalet, 4 araçlık otopark olmak üzere toplamda 702 m²’dir.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
14°
kapalı
banner61
banner62
banner89