banner94

banner77

banner69

banner88

Kıvam Grup’tan Malezya ve Japonya çıkarması

Kıvam Grup Yönetim Kurulu Başkanı Macit İlker, MÜSİAD Genel Merkezi’nin gerçekleştirdiği organizasyonla Malezya ve Japonya’da çeşitli temaslarda bulundu.

GÜNDEM 17.07.2023, 17:04
Kıvam Grup’tan Malezya ve Japonya çıkarması
banner66

Kaliteli ve sağlam sanayi ve konut inşaatları ile sektörün güvenilir firmalarından olan Kıvam Grup, ihracata yönelik çalışmalara ağırlık verdi. MÜSİAD Genel Merkezi’nin düzenlediği organizasyonla Malezya ve Japonya’da çeşitli temaslarda bulunan Macit İlker, “Kıvam Grup olarak; 2012 yılından bu yana ‘önce ahlak’ düsturuna bağlı kalarak, gelişen teknolojik şartlar ile sürekli kendimizi yenileyerek değerli yatırımcılarımız ve iş ortaklarımıza hizmet üretmek için var gücümüz ile çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Türkiye ile dost ülkeler Malezya ve Japonya arasındaki ticari ilişkilerin güçlendirilmesi, MÜSİAD üyesi firmaların iş hacimlerini büyüterek, ihracat ağlarını genişletmelerine destek vermek amacıyla organize edilen iş gezilerini düzenleyen MÜSİAD Yönetimi’ne teşekkür eden Macit İlker, gerçekleştirilen organizasyon ile Kıvam Grup’un tercih edilen kaliteli, güvenilir üretim anlayışını iki dost ülkede tanıtma fırsatı bulduklarını belirterek, “Üyelerinin dünyanın farklı ülkelerinde portföylerini genişletmelerine fırsat veren organizasyonları ile Türkiye ekonomisine katkı sunan MÜSİAD yöneticilerine teşekkür ediyorum. Hep birlikte Bursamız’ın ve ülkemizin güçlü geleceği için çalışıp, üzerimize düşeni yapacağız” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
15°
açık
banner61
banner62
banner89