banner94

banner77

banner69

banner88

İS-ME 56 yaşında...

Türkiye'nin havalandırma markası 55 yılı devirdi...

GÜNDEM 30.01.2016, 12:39 30.01.2016, 12:39
İS-ME 56 yaşında...
banner66

Havalandırma sektöründe birçok yeniliği ilk kez ülkemizde uygulama başarısı gösteren, AVM’ler, oteller, restoranlar, gıda endüstrisi, fabrikalar, havaalanları, terminaller gibi birçok marka yapının bir numaralı tercihi haline gelen İS-ME, 56. yaşını çalışanlarıyla birlikte coşkuyla kutladı.

Hatasız üretim, kolay montaj, bilgisayar kontrollü tasarım, el değmeden seri üretim, düşük işçilik,  işçi hatalarını sıfırlama imkanı, ve kaliteyi önde tutan hizmet anlayışıyla Bursa’nın sektöründe öncü kuruluşlarından biri haline gelen İS-ME, 56. yaşında Gönlü Ferah Otel’de gurur dolu bir geceye imza attı. Tüm çalışanların ve yöneticilerin bir araya geldiği gecede İS-ME Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Çakan, “Çok değerli çalışma arkadaşlarım, hepinizi burada görmekten dolayı çok mutluyum. 1960’lı yıllarda Kahyan’da küçük bir dükkânda soba imalatıyla başlayan serüvenimiz, bugün sizlerin gayretleriyle 55 yılı doldurdu. Türkiye’de firmaların ömrü 10 yılı bile bulmazken biz,  örnek birlik ve beraberliğimizle yarım asrı devirdik. Geriye baktığımızda İS-ME, sektöre binlerce nitelikli eleman kazandırmış ve Türkiye’de örnek bir işletme haline gelmiş.  Hepinize emeklerinizden dolayı tek tek teşekkür ediyorum” dedi.



KALİTEDEN ÖDÜN VERMEYECEĞİZ

İS-ME’nin 2016 hedeflerine de değinen Çakan, “Sektörün öncüsü konumunda olmak omuzlarımıza sorumluluk yüklüyor. Kaliteden ödün vermeden uzmanlaşmış personelimizle faaliyetlerimiz 2016’da da aralıksız devam edecek” ifadelerini kullandı.  

İSMET ÇAKAN’A PLAKET SÜRPRİZİ

Havalandırma ve izolasyon konusunda Bursa'da rakipsiz, Türkiye çapında saygın bir yere sahip olan İS-ME’nin 56. yılı pastası Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Çakan tarafından kesildi. Ayrıca 58 İS-ME çalışanı,  plaketle ödüllendirildi. Gecenin sonunda ise Çakan’a çalışanları plaket sürprizi yaptı. 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
19°
kapalı
banner61
banner62
banner89