banner94

banner77

banner69

banner88

İnşaat16 üyelerine KOSGEB eğitimi

İş hayatını KOSGEB ile kolaylaşıyor

GÜNDEM 23.03.2013, 12:23 23.03.2013, 12:23
İnşaat16 üyelerine KOSGEB eğitimi
banner66

İnşaat16 Grubu Derneği tarafından Almira Otel’de organize edilen toplantıya katılan KOSGEB Avrupa İşletmeler Ağı Doğu Marmara temsilcisi Erşat Güzel, KOSGEB’in Kobilere ve Girişimcilere yönelik desteklerini İnşaat16 Grubu üyelerine anlattı.



Toplantıya yoğun ilgi gösteren İnşaat16 Grubu Derneği üyeleri Erşat Güzel’in gerçekleştirdiği sunumla KOSGEB’in KOBİ’lere ve girişimcilere verdiği destekler hakkında bilgi sahibi oldu. Toplantıda ilk sözü alan inşaat16 Grubu Derneği Başkanı Şener Akkan, “Bizi kırmayıp KOSGEB’in destekleri hakkında bilgilendirme yapacak olan KOSGEB uzmanı Erşat Güzel’e teşekkürlerimizi sunarım. Bu toplantı sayesinde öğreneceğimiz bilgiler iş hayatında bize artı olarak geri dönecektir. KOSGEB’in verdiği destekleri detaylı bir şekilde öğrenip atacağımız adımları daha net belirleyeceğiz” diye konuştu.



KOSGEB Avrupa İşletmeler Ağı Doğu Marmara temsilcisi Erşat Güzel de, KOSGEB’in hangi sektörlere destek verdiğini, destek alma şartlarını, verilen destek çeşitlerini ve desteklerin maddi boyutlarını İnşaat16 Grubu Derneği üyeleriyle paylaştı. Güzel, “Bir firmanın KOBİ olup olmadığı KOSGEB tarafından belirleniyor. Başvurusunu yapıp kobi olduğu belirlenen firmalara istekleri doğrultusunda destek veriyoruz. KOBİ'lerin yanı sıra girişimcilere de çeşitli destekler veriyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
18°
açık
banner61
banner62
banner92
banner89