banner94

banner77

banner69

banner88

İnşaat16 Derneği’nden Cihan Beton’a ziyaret

Bursa’nın etkin sivil toplum kuruluşlarından biri olan İnşaat16 Grubu Derneği üyeleri, kurumsal ziyaretlerin ardından şimdi de üye ziyaretlerine başladı. Dernek üyelerinin ilk durağı Cihan Beton oldu.

GÜNDEM 20.11.2012, 19:12 20.11.2012, 19:12
İnşaat16 Derneği’nden Cihan Beton’a ziyaret
banner66

Dernek üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Cihan Beton Genel Müdürü ve aynı zamanda İnşaat16 Grubu Derneği Başkanı Şener Akkan, dernek üyelerine teşekkür ederek, “Herkes zaman ayırarak bu ziyaret için bir araya geldi. Üye ziyaretlerimiz her hafta tekrarlanacak ve böylece üyelerimiz hem birbirlerini tanıyacak hem de yaptıkları işler hakkında bilgi sahibi olma fırsatı bulacak. Biz İnşaat16 Grubu Derneği olarak üyelerimize verdiğimiz önemle hem derneğimizin hem de üyelerimizin değerini artıracağız” dedi.



TÜRKİYE’YE HİZMET VERİYORUZ



Cihan Grup olarak bünyelerinde beş firma barındırdıklarının altını çizen ve yaptıkları işler hakkında dernek üyelerine bilgiler veren Akkan, “Firmalarımız Cihan Beton, Pamukova Beton, Demirtaş Agrega, Cihantaş Madencilik ve Uluçhan Kömür adıyla hizmet veriyor. Firmalarımız hem Bursa’da hem de Bursa dışında hizmet vermekte. Ayrıca Pamukova bölgesinde bir HES projesine beton santrali kurduk. TOKİ’nin ikinci etabı için İnegöl’de de bir beton santralimizi faaliyete geçirdik ve Bursa’da farklı bir konut projesi de tasarlıyoruz” diye konuştu.



Ziyaret sonunda üyelerin firmaları ile ilgili sorularını da cevaplandıran Şener Akkan, İnşaat16 Derneği üyelerine teşekkür etti.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
25°
parçalı bulutlu
banner61
banner62
banner89