banner94

banner77

banner69

banner88

IMO muhalefeti ağırladı

IMO Bursa Şubesi Başkanı Necati Şahin, konuk ettiği MHP ve CHP heyetine Bursa'nın ulaşım planında ve kentsel dönüşümde yapılan yanlışları anlattı.

GÜNDEM 20.11.2012, 19:18 20.11.2012, 19:18
IMO muhalefeti ağırladı
banner66

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) heyeti, İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi’ni ziyaret etti. İMO Bursa Şube Başkanı Necati Şahin tarafından raylı sistemde yaşanan sorunlar ve kentsel dönüşüm hakkında detaylı bir sunumun yapıldığı toplantıya MHP Bursa Milletvekili Necati Özensoy,  MHP Osmangazi İlçe Başkanı Adem Dönmez, Büyükşehir, Yıldırım ve Osmangazi Belediye Meclisi üyelerinin yanı sıra çok sayıda parti yöneticisi iştirak etti.



T1 HATTI BURSA’YA YENİ BİR DAYATMA PROJEDİR



Ziyarette konuşan İMO Bursa Şubesi Başkanı Necati Şahin, Bursa’nın ulaşımında yapılan düzenlemeler ve kentsel dönüşümde ortaya çıkan problemler hakkında detaylı bir sunum yaparken, Kent Meydanı-İnönü Caddesi-Heykel-Altıparmak hattını kapsayan T1 Tramvay Hattı Projesi’yle ilgili Büyükşehir Belediyesi aleyhine açtıkları davanın sonucunu beklediklerini belirtti. Şahin “ Proje bu hattaki günlük tek yönde 304 bin yolcu talebinin, 34 binini ancak karşılayacak, atılan taş ürkütülen kuşlara değmeyecek ve mevcut trafiği de arapsaçına çevirecektir” diye konuştu.



Bursa’nın sorunlarını çözmek için kapılarının herkese açık olduğunu söyleyen Şahin, “Muhalefet partilerinin ve yerel meclis üyelerinin de daha katılımcı ve aktif olmasını bekliyoruz. Bizler İMO Bursa Şubesi olarak her türlü desteği vermeye hazırız. İktidar, muhalefet kapımız herkese açıktır. Bursa hepimizin” ifadelerini kullandı.

 
CHP OSMANGAZİ İLÇE TEŞKİLATI İMO’YU ZİYARET ETTİ



İMO’nun bir diğer konuğu ise CHP Osmangazi İlçe Teşkilatı oldu. Son günlerin en önemli gündem maddesi olan kentsel dönüşümün ağırlıklı olarak konuşulduğu ziyarette CHP Osmangazi İlçe Başkanı İsmet Karaca, Doğanbey kentsel dönüşümünü Bursa’nın kalbine saplanmış bir hançer olarak niteledi. Kentsel dönüşüm konusunda 1996 yılından bu yana gündemde olan Tabakhaneler bölgesine de değinen Karaca, bu bölgeye kentsel dönüşüm alanıdır tabelasının dikilmesinden bu yana geçen 6 yılda bir çivinin bile çakılmadığını hatırlattı.
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
25°
parçalı bulutlu
banner61
banner62
banner89