banner94

banner77

banner69

banner88

İMSİAD Okumuş’u ağırladı

Bursa Altyapı ve Kentsel Dönüşüm İl Müdürü Bayram Okumuş, İMSİAD'ı ziyaret etti.

GÜNDEM 22.03.2014, 09:24 22.03.2014, 09:24
İMSİAD Okumuş’u ağırladı
banner66

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve işadamları Derneği Bursa Altyapı ve Kentsel Dönüşüm İl Müdürü Bayram Okumuş’u ağırladı.

İMSİAD’ın Umi Plaza’daki yeni merkezinde gerçekleştirilen buluşmaya İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ziya Mescioğlu ve yönetim kurulu üyeleri ev sahipliği yaptı. Bursa inşaat sektörünün önde gelen isimlerinin katıldığı toplantıda seçim sürecinde yavaşlayan kentsel dönüşüm sürecinin gelişimi konusu masaya yatırıldı. Toplantının açılış konuşmasını Başkan Namık Ziya Mescioğlu yaptı. Müdür Bayram Okumuş kentsel dönüşüm kanunu ile ilgili bilgilendirme yaparken toplantıya katılan işadamlarının sorularını yanıtladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Namık Ziya Mescioğlu, Bayram Okumuş ile daha sık ilişkiler gerçekleştirilmesi ve işbirliği yapılması gerektiğini vurguladı. Başkan Mescioğlu inşaat sektöründeki şehrin dinamikleri olarak kentsel dönüşümde yaşanan bütün değişiklere vakıf olunmasının ve bu noktada Altyapı ve Kentsel Dönüşüm müdürlüğü ile irtibat halinde olmanın önemli olduğunu belirtti. Mescioğlu, “Kanunlar çıktıktan sonra uygulamada yaşanan aksaklıklardan dolayı kanun hükmündeki yönetmelikler çıkıyor. Siz kanunu öğrenene kadar yönetmelik çıkıyor ve sistem yeniden değişmek zorunda kalıyor. Bu noktada doğru bilgiye ulaşmak inşaat sektörü temsilcileri olarak bizim için oldukça önemlidir. Bu toplantı da kanunun bizlere sağladığı fırsatlar ve getirdiği yükümlülüklere yönelik bilgilendirme niteliğindedir” şeklinde konuştu.


Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
15°
kapalı
banner61
banner62
banner89