banner94

banner77

banner69

banner88

Hizmet kalitesi bilinçlendirmeye bağlı

İnşaat16 Grubu üyelerine yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği semineri düzenledi.

GÜNDEM 22.03.2014, 09:31 22.03.2014, 09:31
Hizmet kalitesi bilinçlendirmeye bağlı
banner66

Yeni yönetimiyle sektöre yönelik çeşitli organizasyonlar hazırlığında olan İnşaat16 Grubu üyelerine yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği semineri düzenledi.

Otantik Club Otel’de gerçekleştirilen seminerde konuşan İnşaat16 Grubu Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Şener Akkan, iş sağlığı ve güvenliği konusunda işverenlerin büyük sorumluluk içinde olduğunu vurguladı. Başkan Şener Akkan, konuşmasını “Hizmetlerimizin güvenilir ve sağlıklı yürütülebilmesi, bilinçlendirilmeye bağlıdır. Bu kanunları uygulamakla beraber çalışanlarımızı da sık aralıklarla bilgilendirme ve bilinçlendirme seminerlerine tabii tutmalıyız. İşveren işçi arasındaki bağ kuvvetli olduğu takdirde hizmet de kaliteli olacaktır” ifadeleriyle sürdürdü.

İnşaat16 Grubunun üyelerine yönelik “2012 yılında kabul edilen 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu” kapsamında düzenlediği seminere konuşmacı olarak katılan Yönetim Akademisi eğitimcilerinden İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Özcan Toguc, İSG Kanunu’nun tüm detaylarını toplantıya katılan çok sayıda üye ile paylaştı. İSG Kanunu’nun riskleri minimize ederek hem çalışan performansının hem de verilen hizmetin veriminde gözle görülür artış sağladığını belirten Toguç, Türkiye’de 3 bin Ortak Sağlık ve Güvenlik Biriminin bulunduğunu ve bu birimlere firmaların başvurarak yararlanması gerektiğini vurguladı.

Seminerde İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu’nun getirdiği tüm yenilikleri ve önlemleri yakından tanıyan üyeler, sektörlerinde daha iyi hizmet verebilmenin incelikleri hakkında da bilgi edindi.

Davette konuşan İnşaat16 Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Karakaş İnşaat16 Grubu’nun, Bursa’da faaliyet gösteren inşaat firmalarını tek çatı altında toplayarak büyük bir güç oluşturma görevi taşıdığını, bu amaca ulaşmak için de üyelerin çeşitli etkinlikler ile bilgilendirdiklerini dile getirdi.  


Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
16°
açık
banner61
banner62
banner89