banner94

banner77

banner69

banner88

İlk online emlak seminerleri başlıyor!

Emlağın incelikleri internet üzerinden canlı olarak katılımcılarla paylaşılıyor.

GÜNDEM 22.01.2012, 19:44 22.01.2012, 19:44
İlk online emlak seminerleri başlıyor!
banner66

 Emlak sektörünün önde gelen ismi Hilmi Işıkören sektörün büyük bir ihtiyacına "online emlak seminerleri" ile çözüm getiriyor. Emlak işinin inceliklerine yönelik satış ve pazarlama konularındaki tüm bilgiler internet üzerinden canlı olarak katılımcılarla paylaşılıyor.

 

Türkiye'de ilk defa aynı anda yüzlerce kişinin ister ofisinden, ister evinden internete bağlı bir bilgisayarla kolayca katılabileceği "online emlak seminerleri" hızlı ve kesintisiz yayın kalitesi ve güçlü içeriklerle benzersiz. Özellikle akşam üzeri saatlerin seçildiği "online emlak seminerleri" ile amaç iş saatleri dışında rahatça katılım sağlamak. Her seminer bir saat sürüyor ve seminerlerin sonunda katılımcıların canlı olarak soru sormalarına imkan sağlanıyor ve elektronik sertifika ile katılım belgesi veriliyor.

 

7 Şubat'ta başlıyorkonuthaberleri.com

Uluslararası emlak markalarında üst düzey yöneticilik görevinin yanı sıra 15 yıldır yüzlerce emlak profesyonelini eğiten Hilmi Işıkören "Ben daima gayrimenkul sektörünü durmayan, durdurulamayan sektör olarak tanımladım. Deprem, kriz ve durgun piyasalarda bile ben hep haklı çıktım. Emlak sektörü herşeye rağmen hep büyüdü, ilerledi. Sektör ilerlerken, işin içindeki yönetici, danışman ve tüm çalışanların ilerlemelerine katkım olması amacıyla yurt dışı ve yurt içinde geliştirdiğim tüm bilgi ve deneyimlerimi "online emlak seminerleri" ile onlarla paylaşmak istedim.

 

Sektör çok dinamik, hızlı ve yoğun bir tempoda akıp giderken insanlar kendilerini geliştirmek için otel seminerlerine, uzun saatler süren eğitimlere zaman ayıramıyor. Bunların yerine, pratik hayatta işe yarayacak bilginin özü mümkün olan en kolay şekilde elde edilmek isteniyor. İşte bu yüzden "online emlak seminerleri" çok talep görecek.

Kalebet Tahoma; "> 

Sadece sektör profesyonelleri için değil, işe ilgi duyan herkesin ilgi göstereceği bir platform olacak. Çünkü herkes yoğun ve kimsenin vakti yok. Herkes en kolay şekilde bilgiye ulaşmak istiyor." diye açıklama yaptı ve "Pazarlama ve kurumsal iletişim konusunda uzman, emlak sektöründeki 7 yıllık tecrübesi ile yıllardır beraber çalıştığımız ve aynı zamanda Şirket Ortağı olan Belgin Benek ile çok güçlü içeriklerle oluşturduğumuz online seminerlerin ilkini 7 Şubat 2012'de başlatıyoruz." diye ekledi.

 

İlk online (canlı) emlak semineri olan "Emlaktaki Potansiyeli Kazanca Çevirmenin Yolları - 1" 7 Şubat 2012 tarihinde 19:00 - 20:00 saatleri arasında canlı olarak internet üzerinden gerçekleştirilecek. Kişi başı katılım bedeli 50 TL + KDV olan online emlak seminerlerine kayıt ve detaylı bilgi için www.isikoren.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Hilmi Işıkören kimdir?

1988 yılında Marmara Üniversitesinden mezun olduktan sonra franchising sistemini öğrenmek amacıyla Amerika'ya giden Hilmi Işıkören, döndüğünde gıda sektöründeki bir dünya markasının Türkiye merkezinde franchise direktörü olarak profesyonel yaşantısına başladı. Türkiye'nin ilk teknoloji marketinin markalaşma ve yaygınlaşma çalışmalarının içinde yer alarak markayı 3 yıl içerisinde 100 mağazayla ülkenin en yaygın zinciri haline getirdi.

 

1997 yılında emlak sektörüne RE/MAX Türkiye'nin Franchise Direktörü olarak girdi. 2001-2005 yılları arasında Century 21 Türkiye'nin ve 2005-2010 yılları arasında ise Realty World Türkiye'nin Genel Müdürlüklerini yapan Hilmi Işıkören, 2010 Kasım ayında kendi danışmanlık şirketini kurumsal iletişim ve pazarlama konusunda uzman Belgin Benek ile beraber kurdu. Işıkören Danışmanlık şirketi farklılaşarak başarıya ulaşmak isteyen şirketlere özel çözümler sunuyor. 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
19°
kapalı
banner61
banner62
banner89