banner94

banner77

banner69

banner88

70 bin aile “Gün Modeli”yle ev sahibi oldu

Eminevim Şirketler Grubu aileleri ev sahibi yapıyor.

GÜNDEM 22.01.2012, 21:08 22.01.2012, 21:08
70 bin aile “Gün Modeli”yle ev sahibi oldu
banner66

 Emin Otomotivdeneme bonusu veren siteler 18.7pt; "> ve Eminevim Şirketler Grubu, Türkiye'de sırasıyla yapılan tanıtım programlarından sonuncusunuDemre'de gerçekleştirdi. 



Demre Gaziantep Restaurant'ta düzenlenen tanıtım programındakatılımcılara yemek ikram edildi. 21. yılda Antalya'da bine yakın aileye, faize bulaşmadan otomobil ve konut sahibi olma fırsatı veren firma;Demre'de yaklaşık 100'e yakın kişinin katılımıyla gerçekleştirilen programda, Eminevim-Eminotomotiv'in sistemihakkında bilgilendirme yaptı. 



'Elbirliği Sistemi' ile dairelerini almaya hak kazanan vatandaşlara tapularıteslim ettiklerini söyleyen Emin Şirketler Grubu Antalya Şube Müdürü Mehmet Tinyozoğlu, Demre'de bugüne kadar 13 aileye teslimat yaptıklarını söyledi. Bu rakamı Demre için yetersiz bulduğunu anlatan Tinyozoğlu, 'Elbirliği Sistemi'nin faizsiz bir temele dayandığını ifade etti. 



'Elbirliği Sistemi'nin, Anadolu'da var olan bir sistem olduğunu ataran Tinyozoğlu, "Bu, hanımlarımızın altın gününe benzeyen bir sistem. Tamamen dayanışmaya dayalı. Biz de sistemimizi kurumsallaştırmış bir vaziyette halkımıza sunuyoruz. İnsanlarımız çok memnun. Çünkü insanlarımız hiçbir zaman ödeme yaparken zorlanmıyor. Sistemimiz, insanları kendi bünyesinde ev ve otomobil sahibi yapıyor. 21. yılımıza girdiğimiz şu günlerde, bu zamana kadar Antalya'da bine yakın ve Türkiye genelinde 70 binin üzerinde aileyi ev sahibi yaptık." diye konuştu. 



'Elbirliği Sistemi'ne kayıtlı olan aileler ise faizsiz bir sistemle ev sahibi olacakları için çok mutlu olduklarını vurguladılar.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
24°
açık
banner61
banner62
banner92
banner89