banner94

banner77

banner69

banner88

Fuarda “Ofis Gökçadır“ farkı

Gökçadır İnşaat Bursa İnşaat Fuarı'nda yeni projesiyle boy gösterdi.

GÜNDEM 11.04.2016, 13:28 11.04.2016, 13:28
Fuarda “Ofis Gökçadır“ farkı
banner66

Bugüne kadar yaptığı projelerle sektörde kendine saygın bir yer edinen Gökçadır İnşaat fuarda yeni projesi Ofis Gökçadır ile boy gösterdi.

Fuarla ilgili değerlendirmede bulunan Gökçadır İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Adil Gökçadır, Ofis Gökçadır projesiyle fuarda yer aldıklarını ve gördükleri talepten oldukça mutlu olduklarını belirtti.

Gökçadır şu değerlendirmelerde bulundu, “Bu fuar kendi sektöründe Türkiye’deki en iyi fuarlardan birisi oldu bence. Birçok kişi ile yaptığımız sohbetlerde herkesin beklentisinin üzerine çıkmış fuar. Beklediğimiz kadar canlı ve hareketli geçti. Oldukça canlı hareketli ve bereketli diyebiliriz. Gerek yatırımcı gerekse de vatandaşın ilgisiyle bence güzel bir fuarı geride bıraktık.”

Gökçadır değerlendirmesini şöyle sürdürdü: “ Bu fuar sayesinde vatandaş her projeyi görme ve inceleme fırsatı buldu. Fuarın gerek Bursa’ya gerekse de ülkemize faydalı olduğunu düşünüyorum.  Eminim ki bu fuarlardan randıman alındıkça, bir fuar kültürü oluşturdukça yeni projelerle de yurt dışı fuarlara da açılacağımızı düşünüyorum.”

Gökçadır İnşaat’ın son projesi olan Ofis Gökçadır’dan da bahseden Gökçadır, “Biz fuarda Ofis Gökçadır projemizle yer aldık. Bu projemizin üzerinde çok duruyoruz çünkü Bursalılara yakışır güzel bir proje olduğunu düşünüyoruz. Şu an itibariyle projenin 3 te 1’i satılış durumda. Geleceğin ofisi diye baktığımız bu projeyi 6-7 ay içinde de inşallah bitme aşamasına geleceğiz” diye konuştu.

Fuarda Adil Gökçadır ile birlikte yer alan ve fuarın nabzını tutan Gökçadır İnşaat Genel Koordinatörü Alper Gökçadır da fuarın geçen seneye göre daha iyi olduğunu belirtti. Gökçadır şu değerlendirmelerde bulundu: “ Fuar geçen seneden daha hareketli bir fuar. Tabi zamanla daha iyi olacaktır. Projemizi bekleyen fuarda projeyi mutlaka görmek istiyoruz diyenler vardı. Onlarla görüştük. Birkaç müşterimizle oldukça verimli görüşmeler yaptık. Fuardan sonra inşallah bu görüşmelerimizi daha ileri bir seviyeye taşıyacağız.”







Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
19°
kapalı
banner61
banner62
banner89