banner94

banner77

banner69

banner88

Fuara Ay Kardeşler damgası

Ay Kardeşler Mermercilik fuarda dikkat çeken standların başında yer aldı.

GÜNDEM 11.04.2016, 14:31 11.04.2016, 14:31
Fuara Ay Kardeşler damgası
banner66

Bursa İnşaat ve IRES Gayrimenkul Fuarı sadece inşaat firmalarının değil mermer firmalarının da görücüye çıktığı bir fuar oldu.

Bu kapsamda son dönemler yıldızı parlayan Bursa firması Ay Kardeşler de görkemli standıyla fuarda ilgi odağı oldu. Fuarın kendileri için oldukça verimli geçtiğini belirten Ay Kardeşler Firma yetkilisi İskender Burukhamzaoğlu “Biz her fuarda görkemli bir stand ile yer almaya çalışıyoruz ama bu fuarda biraz zorlandık. Çünkü böyle bir standı yapmak için 15 günlük bir zaman gerekiyor bize ama bu fuarda maalesef kitap fuarının da etkisinden ötürü 8 gün gibi çok az bir zaman verildi. Yine de ona rağmen iyi bir iş çıkardığımızı düşünüyorum. Böyle büyük stant yapma merakı olanlara zaman tanınırsa, daha şık görüntüler elde edebiliriz” şeklinde konuştu.

Burukhamzaoğlu şunları söyledi: “Burası potansiyeli olan bir fuar, inşallah daha da iyi olacak. Sonuçta bizim Bursa yerelindeki müşteri portföyü dediğimiz firmalar da katılımcı; onların da standı var. Onlarla da fuar sayesinde iletişim kuruyoruz.”

Yaklaşık 38 ülkeye ihracat yaptıklarını ifade eden Burukhamzaoğlu şöyle konuştu: “ 6 Ocak sahamız ve 2 tane fabrikamızla hem yurtiçi ve yurtdışına çalışıyoruz. Projelerin ihtiyacına göre dizayn ve tasarımlarına uygun üretimler yapıyoruz. Yaklaşık 38 ayrı ülkeye ihracat yapıyoruz. Müşterimizin beğenisine göre yerel taşlarımızı istedikleri şekillere ve projeye uygun halde üretip sevkiyatını yapıyoruz. ABD ve Avrupa’da bazı ülkelerin yanı sıra Çin ve Arabistan var.

 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
14°
parçalı az bulutlu
banner61
banner62
banner89