banner94

banner77

banner69

banner88

Evke Yapı’dan fuara özel proje

Bursa’nın en seçkin firmalarından Evke Yapı yeni projesiyle fuarda boy gösteriyor.

GÜNDEM 08.04.2016, 21:18 08.04.2016, 21:18
 Evke Yapı’dan fuara özel proje
banner66

Geçen yıl ki fuarda da yer aldıklarını belirten Evke Yapı Genel Koordinatörü Murat Evke, fuarın her yıl üstüne koyarak daha da ileriye gittiğini belirtti.

Fuarda yeni projeleri olan Olea Armonia’nın da lansmanını yaptıklarını ifade eden Evke şunları söyledi: “Uzun zamandır üzerinde çalıştığımız son projemiz Olea Armonia’yi müşterilerimizle buluşturduk. Ziyaretçi ve yatırımcıların yoğun ilgisiyle karşılaşmamız bizleri son derece mutlu etti. Fuarda satış yapmıyoruz sadece tanıtıyoruz. Bize uzun zamandır hep siz niye konut yapmıyorsunuz diye soranlar oluyordu. Bu fuarda ona da cevap vermiş olduk. Güzel bir çalışmayla ciddi ve kaliteli bir proje yapıyoruz."



Projeyi 2 yılda bitirmeyi hedeflediklerini belirten Evke şunları ifade etti. “Üst segment bir proje yaptıklarını ifade eden Evke şunları söyledi, “Bademli de yer alan Olea 43 projesinin ilk etabını kapsayan 19 adet villa tamamlanarak teslimatları Olea İnşaat tarafından geçtiğimiz sene içerisinde gerçekleştirilmişti. Bizim Bademli’deki Olea 43 Evleri’nin ikinci etabı olarak yeniden projelendirdiğimiz ve Olea Armonia by Evke olarak adlandırdığımız yeni projemiz, 22 dönüm alan üzerinde, anahtar teslim, 60 konuttan oluşuyor. 3+1, 4+1 normal ve bahçe katı dairelerinin yanı sıra; 5+1 ve 6+1 dubleks dairelerimiz ve 5 +1 ikiz dubleks villalarımız var.



Olea Armonia’da konutlarımızın büyüklüğü, bahçe kullanımları hariç, brüt 185 metrekare ile 370 metrekare arasında değişiyor. Ayrıca Olea Armonia ve Olea 43’ün birlikte kullanabileceği yaklaşık 4,5 dönümlük yeşil alanda, kafetarya, basketbol sahası ve tenis kortu gibi sosyal alanlarda planlandı.”

 





Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
12°
kapalı
banner61
banner62
banner89