banner94

banner77

banner69

banner88

Elif Platform sektöründe emin adımlarla ilerliyor

Elif Platform Firma Sahibi Murat Tutar, 2017 yılından bu yana hizmet verdikleri platform kiralama işinde, kaliteli ürün ve hizmet anlayışlarıyla sektörün önemli markalarından biri haline geldiklerini söyledi.

GÜNDEM 16.05.2023, 11:37
Elif Platform sektöründe emin adımlarla ilerliyor
banner66

Kuruldukları günden bu yana platform (Manlift) kiralama alanında her geçen gün büyüyerek yollarına devam ettiklerini anlatan Murat Tutar, “Firmamızın kuruluşundan bu yanan ağırlıklı olarak personel yükseltme ekipmanları üzerine yatırımlar yaptık ve bu alanda çalışıyoruz. Hizmet ortağı firmalarımızdan vinç, forklift ve nakliyat araçları temin ederek bu hizmetleri de veriyoruz ancak personel yükseltme alanında uzmanlaşabilmek için alanımızı bu şekilde seçtik ve bu işe ağırlık verdik” dedi.

Manlift kiralama alanında geniş bir ürün yelpazesine sahip olduklarını anlatan Murat Tutar, “Piyasada lokomotif olan, talep ve iş gören tüm türler elimizde mevcut. Makine parkurumuzda 8 metreden 16 metreye kadar, akülü, makaslı grubu, eklemli, mini eklemli çeşitlerimiz mevcut. Kapalı alanlar için akülü istifleme araçlarımız da var. Ağırlıklı olarak kapalı alanlar için hizmet veriyoruz. Kiralama usulü ile çalışıyoruz. Makine parkurumuzu bakımlı ve yeni araçlardan oluşturmaya çalışıyoruz. Birçok platform kiralama firması var ancak müşterilerimiz bizleri ürün ve hizmet kalitemiz, zamanında teslimatımız, ürünlerimizin yeni ve bakımlı olması gibi konulardan dolayı tercih ediyor ve bu firmaların içinde öne çıkıyoruz. Balıkesir, İstanbul, İzmir, Gebze gibi yakın bölgelere de hizmet veriyoruz” dedi.

Manlift ürünleri ile 2011 yılında tanıştığını anlatan Murat Tutar, son zamanlarda iş güvenliğine verilen önemle birlikte bu alandaki taleplerin git gide arttığını belirtti. Murat Tutar, “Bursamız bir sanayi şehri, dolayısıyla ürünlerimize talep çok. Bilinçli ve doğru kullanıldığında çok güvenli makineler bunlar. Bizler de bakımlarını aksatmayarak, verimlerini korumaya çalışıyoruz. Firma olarak kendimizi yolunda başında görüyoruz ancak kuruluşumuzdan bu yana çok önemli mesafe kat ettik. İki makine ile yola çıkmıştık şu anda 50’den fazla makinemiz var. Tabii ki daha fazla makine alacak kapasitemiz ve iş potansiyelimiz var. Emin adımlarla büyümemizi sürdürüyoruz. Firma olarak Platformder üyesiyiz. Belirli standartlarda çalışarak, kalite anlayışımızla hizmet vermeye gayret gösteriyoruz. Bu sayede müşterilerimizden de olumlu dönüşler alıyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
12°
parçalı bulutlu
banner61
banner62
banner89