banner94

banner77

banner69

banner88

Çıraklıktan Ustalığa

Mahmut Sami Bülbül, imza attığı özgün projelerle ustalığını gösteriyor.

GÜNDEM 13.07.2014, 19:52 13.07.2014, 19:52
Çıraklıktan Ustalığa
banner66

Haber: N. Nuri Yavuz



Mesleğe çocuk yaşta bir mobilya ustasının yanında çırak olarak başlayan ve kariyerini iç mimarlık diplomasıyla pekiştiren iç mimar Mahmut Sami Bülbül, imza attığı özgün projelerle genç yaşta çıraklıktan ustalığa geçtiğini gösteriyor.

Mekânların estetik ve pratik kullanımı açısından önemi hissedilen iç mimarlık mesleğinin, kendisi için, çocukluk hayali olduğunu belirten Mahmut Sami Bülbül, “İnsanların özellikle yaşam alanlarında kalite, estetik ve işlevsellik arayışını karşılıyoruz. Hem nitelikli hem de daha uygun maliyetli mekânlar oluşturma arayışında olanların isteklerine cevap veriyoruz. Tüm detaylarıyla bütünlük arz eden ayrıca; düne, bugüne ve yarına seslenebilen projeler hayata geçiriyoruz” şeklinde konuştu.

Mahmut Sami Bülbül, Gazi Üniversitesi’nden 2010 yılında mezun olur olmaz mesleğe, kurduğu Mahmut Sami İç Mimarlık Ofisi ile giriş yaptı. Babası da mobilya ustası olan iç mimar Mahmut Sami Bülbül özellikle ahşap ve mermer konusunda yaptığı çalışmalarla dikkat çekiyor. Özgün ve butik proje bazlı çalıştığını vurgulayan iç mimar Mahmut Sami Bülbül, “Müşterinin istek ve tercihlerine göre projelerimiz şekilleniyor. İşyeri projelerinde firmanın meslek alanına göre kuramsallığını ve profesyonelliğini yansıtacak özgün konseptler geliştiriyoruz. Kafe, restoran, ev gibi yaşam alanlarında işlevselliği ön planda tutan çalışmalar yapıyoruz. Bu noktada önemli ve güvenli firmalarla çalışıyoruz. Bunların yanı sıra büyük çaplı projelere de danışmanlık hizmeti sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
13°
açık
banner61
banner62
banner89