banner94

banner77

banner69

banner88

Çevre mühendisleri şehre değer katıyor

Meslekte uzun süredir çalışan, tecrübeli çevre mühendisleri için düzenlenen organizasyonda konuşan Başkan Sevim Kargacıoğlu, görev dönemlerinde üyelere ve şehre katma değer sağlayacak önemli çalışmalara imza attıklarını kaydetti.

GÜNDEM 17.01.2024, 21:29
Çevre mühendisleri şehre değer katıyor
banner66

TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Bursa Şube Yönetimi, meslekte uzun süredir çalışan, tecrübeli çevre mühendisleri için anlamlı bir organizasyon düzenledi.

Bursa Akademik Odalar Birliği (BAOB) Yerleşkesi Toplantı Salonu’nda gerçekleşen programla 10-20 ve üzeri yıllardır meslekte çalışan çevre mühendislerine ‘Meslekte Onur Yılı’ Plaketleri takdim edildi. Organizasyona TMMOB Mimarlar Odası Bursa Şube Başkanı Şirin Rodoplu Şimşek, TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Bursa Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, çevre mühendisleri, akademik oda başkanları ve davetliler katıldı.

Programda mesleklerinde TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Sevim Kargacıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından tecrübeli çevre mühendislerine meslekte onur plaketleri takdim edildi. Program, toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
açık
banner61
banner62
banner89