banner94

banner77

banner69

banner88

Bu lisede iş garantisi var

Has Asansör Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi bünyesinde iş garantili eğitim veriliyor

GÜNDEM 19.03.2014, 15:54 19.03.2014, 15:54
Bu lisede iş garantisi var
banner66

Asansör sektörünün kalifiye personel ihtiyacının karşılanmasına yönelik Türkiye’nin ilk asansör bölümü, Bursalı asansörcülerin girişimleriyle Has Asansör Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi bünyesinde eğitim veriyor.

Has Asansör Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi adıyla 2010 yılında açılan okul, sahip olduğu bölüm sayısını her geçen gün artırırken özellikle Türkiye’nin ilk asansör bölümüne sahip lisesi olma özelliğini elinde bulunduruyor. Bursalı asansörcüler sektörün kalifiye personel ihtiyacının karşılanması açısından bu meslek lisesine ayrı bir önem atfediyor. Bölümün iş garantili olduğunu belirten Bursalı asansörcüler, çocuklarını meslek liselerine gönderen ailelerin bu bölümü göz önünde tutmaları ve özellikle eli işe yatkın çocukların bu bölüme yönlendirilmesini istiyor.

Has Asansör Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nin yeni Metal İşleri ve Elektrik bölümleri açılış törenine Yıldırım ilçe Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Gencel, Bursa Asansörcüler Derneği üyeleri, okul yönetimi, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışta okulda emeği geçen firma, kurum ve kuruluşlara plaket verildi.


Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
15°
açık
banner61
banner62
banner89