banner94

banner77

banner69

banner88

BTSO inşaat komiteleri BUMİAD’da

(BUMİAD), Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın inşaatla ilgili tüm komitelerini ağırladı.

GÜNDEM 25.03.2016, 13:24 25.03.2016, 13:24
BTSO inşaat komiteleri BUMİAD’da
banner66


Bursa Mühendis ve Mimar İş Adamları Derneği (BUMİAD), Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BTSO) inşaatla ilgili tüm komitelerini ağırladı.





Geleceğe yönelik ortak üretilecek projelerin üzerinde durulduğu ve karşılıklı görüş alış verişinin gerçekleştirildiği ziyarette konuşan BUMİAD Yönetim Kurulu Başkanı M. Orhan Efe, “BTSO’nun çalışmalarını Bursa ve Türkiye’ye yakışır görüyoruz. BTSO sadece Bursa’nın değil, Türkiye’nin de lokomotifi bir kurum. Sizlerin buraya kadar gelip ortak projeler üzerinde konuşmamız bizi daha çok heyecanlandırdı. Herkes taşın altına bir el atarsa, ülke için bir çivi çakarsa hepimize yansıyacak” dedi.





BTSO’YU BÜYÜK ORTAĞIMIZ OLARAK GÖRÜYORUZ
BUMİAD’ın kuruluşundan itibaren Bursa için çok önemli projeleri hayata geçirdiklerini anlatan Efe, şöyle devam etti: “Daha yaşanabilir bir kentte hayatımızı sürdürmemiz için geleceğe dönük işbirlikleri çok önemli. En iyi fikirlerin ortak akılla ortaya çıkacağını düşünüyoruz. BTSO’yu büyük ortağımız olarak görüyoruz. Ülkemize hizmet borcumuz var. Gelecek nesillere yaşanabilir bir ülke bırakmak için elimizden geleni yapmak zorundayız.”





UMUTKAN: BUMİAD BİZİM İÇİN ÖNEMLİ BİR STK
BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Şakir Umutkan da “BUMİAD bizim için son derece önemli bir sivil toplum kuruluşu. BTSO olarak BUMİAD’ın projelerine katkı koymaya hazırız. Sektörümüzün üretim ve hizmet kalitesini uluslararası standartlara yükseltmek, yenilikçi anlayışla arz ve talebi yüksek katma değerli ve sürdürülebilir bir yapıya kavuşturma hedefini birlikte hareket ederek gerçekleştirebileceğimizi düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
19°
kapalı
banner61
banner62
banner89