banner94

banner77

banner69

banner88

Alpiş Group'tan Suudi Arabistan hamlesi

Alpiş İnşaat'ın konut projeleri Suudi Arabistan'da satışa çıkıyor.

GÜNDEM 28.03.2016, 09:19 20.02.2020, 00:48
Alpiş Group'tan Suudi Arabistan hamlesi
banner66

Suudi Arabistan’ın sanayi ve ekonomi şehri Yanbu’nun Valisi Musaad Y.Al Sulaim ile Arap Turizm Örgütü Başkanı Dr. Bandar Fahad Al Fehaid ve Yanbu Belediye Başkanı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı’ndan oluşan heyet Alpiş Group’u ziyaret etti. Ziyarette, Alpiş İnşaat’ın mevcut konut projelerinin Suudi Arabistan’da satışına yönelik ön mutabakata varıldı.

İnşaat, gayrimenkul ve gıda sektöründeki işbirliği olanaklarının değerlendirildiği toplantıda, Alpiş Group’un yeni projeleri de ziyaretçilere aktarıldı.

Alpiş Group tarafından yakın zamanda açıklanacak olan büyük bir yatırımla ilgili görüş alışverişinin de yapıldığı toplantıda konuşan Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Alpiş Group olarak inşaat, gayrimenkul ve gıda sektörü başta olmak üzere birçok alanda faaliyet gösteriyoruz. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan hizmet anlayışımız sayesinde sürdürülebilir bir büyümeyi yakaladık. Hem yurtiçinde hem de yurtdışında yeni projelere sıcak bakıyoruz. Bu bağlamda Suudi Arabistan bizim için önemli bir alternatif. Alpiş Group olarak sahip olduğumuz konut projelerinin Suudi Arabistan’da satışı için ön anlaşmaya varmış olmamız da bizim için önemli bir gelişme. Önümüzdeki günlerde Suudi Arabistan’da yapacağım temasların ardından büyük anlaşmalara imza atabileceğimizi müjdelemek isterim” şeklinde konuştu.

Alpiş Group’un hayata geçirdiği projeleri son derece beğendiğini dile getiren ve Sertaç Karaalp’i Suudi Arabistan’a davet eden Yanbu Valisi Musaad Y.Al Sulaim ise, Alpiş inşaat’ın Bursa’da yaptığı konutlara Suudi Arabistan vatandaşlarının büyük ilgi göstereceğinin sinyallerini verdi. Yanbu Valisi Sulaim, “Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp’in Suudi Arabistan ziyaretinde anlaşmaların imzalanacağı ve Alpiş konutlarının Suudi Arabistan’da satılmaya başlanacağını söyleyebilirim. Suudi Arabistan yönetimi olarak biz de üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
19°
kapalı
banner61
banner62
banner89