banner94

banner77

banner69

banner88

Arslankent'ten Güzelyalı'ya lüks proje

Arslankent İnşaat, 2014 yılına yeni yatırım kararıyla girdi.

GÜNDEM 22.03.2014, 10:22 22.03.2014, 10:22
Arslankent'ten Güzelyalı'ya lüks proje
banner66

Bursa'da 30 yıldır güveli konutlar inşa eden Arslankent İnşaat, 2014 yılına yeni yatırım kararıyla girdi.

30 yıllık tecrübe ve günün çağdaş mimarisini birleştirerek güvenli yaşam alanları inşa eden Arslankent İnşaat, 2014 yılının ortalarında, 35 villadan oluşacak projeye start verecek. Arslankent İnşaat Genel Müdürü İrfan Arslan, Bursa’nın İstanbul’a açılan kapısı Güzelyalı’da yükselecek olan projenin detayları hakkında bilgiler verdi.

Geride bırakılan 2013 yılının Arslankent İnşaat adına verimli geçen bir yıl olduğu söyleyen İrfan Arslan, 2014 yılına yeni yatırım kararlarıyla girmelerinin ardında ise, 2013 yılında inşaat sektöründen aldıkları olumlu sinyallerin olduğu söyledi.

Güzelyalı’da başlayacak olan yeni proje hakkında bilgiler veren Arslankent İnşaat Genel Müdürü İrfan Arslan, 35 A sınıfı villadan oluşacak olan projenin temelini Mayıs-Haziran aylarında atmayı hedeflediklerini söylerken, projenin bitiş süresinin 2 yıl olarak öngörüldüğünü dile getirdi.

Önümüzdeki aylarda başlanacak projede müşterilerin konforu için tüm detayların düşünüldüğünün altını çizen İrfan Arslan, 11 dönüm arazi içinde inşa edilecek projenin ön hazırlıklarının tüm hızıyla devam ettiğini dile getirdi.

Bugüne kadar Bursa’nın birçok bölgesinde konut inşa ettiklerini söyleyen İrfan Arslan, Arslankent’i diğer inşaat firmalarından farklı kılan özelliğin, araştırma ve yenilikçiliğe açık bir yapıya sahip olması olduğunu kaydetti.

Kentsel dönüşümde gerçekçi adımlar atılmalıdır

Şuanki yasanın öngördüğü koşullarda kentsel dönüşüm çalışmalarında başarının sağlanma olasılığının düşük olduğunu belirten İrfan Arslan, “Kentsel dönüşümde daire başına devlet desteği ya da KAKS değerleri 3 olmadan kentsel dönüşüm projelerinin yürütülmesi mümkün değil gibi duruyor. Kentsel dönüşümde insanların mevcut dairelerinin göz önüne alınması ve insanların bu konuda tatmin edilmesi gerekiyor. Ayrıca bu konudaki en önemli başlıklardan biri de insanların gönül rızasının olması” ifadeleriyle sözlerini tamamladı.


Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
14°
açık
banner61
banner62
banner89