banner94

banner77

banner69

banner88

MO Bursa'da Can Şimşek dönemi

Mimarlar Odası Bursa Şubesi’nin yeni başkanı Can Şimşek oldu.

GÜNDEM 22.03.2014, 10:28 22.03.2014, 10:28
MO Bursa'da Can Şimşek dönemi
banner66

Mimarlar Odası Bursa Şubesi’nin 15. genel kurul toplantısında seçilen Yönetim Kurulu, ilk toplantısında görev dağılımını yapıldı. Mimarlar Odası Bursa Şubesi’nin yeni başkanı Can Şimşek oldu.

Mimarlar Odası Bursa Şubesi’nin, Can Şimşek’in Başkanlığındaki Yönetiminde, Erdem Yurdusever Yönetim kurulu Başkan Yardımcısı, Banu Bayrak Tümer Sekreter üye, Üzeyir Güven Sayman üye, Nizamettin Kaya, Burçak Şirin ve Seyhun Öner de yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacaklar.

Şube Merkezi’nde gerçekleştirilerek, yönetim kurulu asil ve yedek üyelerinin yanı sıra, soruşturma ve uzlaştırma kurulu ile denetleme kurulu üyelerinin de katıldığı toplantıda genel kurul ve seçim süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.

Toplantıda konuşan Mimarlar Odası Bursa Şubesi’nin yeni Başkanı Can Şimşek, seviyeli bir genel kurul ve seçim sürecinin geride kaldığını belirtirken, “Mimarlar Odası, kentliler adına, kenti yönetenlere, gerektiğinde önerilerde bulunan, gerektiğinde de uyarı ve ikaz görevini yerine getiren önemli bir Akademik Odadır. Genel Kurul’da üyelerimizden aldığımız destek sayesinde daha dinamik ve proaktif bir oda olacağız. Mimarlar Odası Bursa Şubesi’nin sesi bundan sonra daha gür çıkacaktır” dedi.


Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
22°
kapalı
banner61
banner62
banner89