banner94

banner77

banner69

banner88

Alpiş'ten tarihi fırsat...

Konutta tarihi kampanyaya ilk destek Alpiş'ten

GÜNDEM 29.08.2018, 10:16 19.02.2020, 01:34
Alpiş'ten tarihi fırsat...
banner66

Ev sahibi olmak isteyenlere “Türkiye için kazanç vakti” sloganıyla düşük faizden önemli indirimlere kadar birçok avantajın sağlandığı tarihi kampanyaya Bursa’dan ilk destek AlpişGroup’tan geldi. AlpişGroup, konuttaki tarihi kampanya için belirlenen yüzde 10 indirim oranını, üzerine 5 puan daha ekleyerek, yüzde 15’e yükseltti.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un, emlak sektörünün önde gelen kuruluşlarıyla açıkladığı konut kampanyası sektörden büyük destek gördü.AlpişGroup Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, dün açıklanan kampanyaya ekstra indirim oranı ekleyerek katılacaklarını açıkladı. 

Kampanya kapsamında konut fiyatlarında yüzde 10 indirim yapılacağının açıklandığını söyleyen Karaalp, “Sayın Bakanımızın ‘fedakarlık kampanyası’ olarak duyurduğu ve konut fiyatlarında yüzde 10 indirim ile birlikte uygun satış koşullarında açıkladığı yeni kampanyaya, biz AlpişGroup olarak 5 puan daha ilave etmek suretiyle öne çıkıyor ve konut satışlarında yüzde 15’lik fiyat indirimiyle ‘biz de varız’ diyerek katılıyoruz” şeklinde konuştu.

‘Alpiş’ten tarihi fırsat’ yaklaşımıyla kampanyaya iştirak ettiklerini ifade eden AlpişGroup Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, kampanyanın Türkiye için kazanç vakti olduğunu belirtirken, 31 Ekim tarihine kadar Alpiş finansmanıyla faizsiz vade imkanı sunduklarını, 120 ay yüzde 0,99 oranıyla kredili konut satış kampanyasına dahil olduklarını duyurdu. 



Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
14°
parçalı az bulutlu
banner61
banner62
banner89