banner94

banner77

banner69

banner88

Andıç: "Bursa'ya özel bir kampanya üzerinde çalışıyoruz"

Bursalı müteahhitler de harekete geçti.

GÜNDEM 30.08.2018, 10:53 30.08.2018, 10:57
Andıç:
banner66
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un açıkladığı konut satış kampanyasından sonra toplanan İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (İMSİAD) Yönetim Kurulu, açıklanan kampanya ile birlikte gayrimenkul sektöründeki gelişmeleri değerlendirdi.

Bursa Milletvekili Atilla Ödünç ile BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Alparslan Şenocak’ın da iştirak ettiği toplantıdan sonra açıklama yapan İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç, “Bursa’ya özgü kampanya modeli üzerinde gerek üyelerimizle gerekse bankalarla görüşmeler içerisindeyiz” dedi.

Bursa’nın imarlı arsa azlığı sıkıntısı, metrekare birim satış fiyatlarının düşüklüğü, kentsel dönüşüm çalışmaları açısından farklı bir şehir olduğunu ifade eden Andıç, “Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum tarafından açıklanan kampanyayı İstanbul firmaları ağırlıklı olarak değerlendiriyoruz” şeklinde konuştu.

Bursalıların da uygun koşullarda konut sahibi olabilmeleri için İMSİAD Üyelerinin ellerini taşın altına koyup çeşitli fedakarlıklarda bulunduklarını ifade eden Andıç şunları söyledi:

“Bu arada şunu da ifade etmek isterim ki, Bursa’da konut fiyatları zaten ucuzdur. Üyelerimiz maliyetlerdeki artışları konut satış fiyatlarına yansıtmamaktadırlar. Neredeyse 2017 yılı fiyatlarıyla, hatta daha da düşüğüne konut satıyoruz. O nedenle Bursa’da konut almanın tam zamanıdır ve bugün konut alanlar gelecekte çok daha karlı olacaklardır.”

İMSİAD üyelerinin de katıldıkları toplantıda ayrıca yurtdışı satışlarına yönelik çalışmalar yapmak üzere komisyon kurulması kararlaştırıldı.



Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
15°
kapalı
banner61
banner62
banner92
banner89