banner94

banner77

banner69

banner88

AKADEMİK ODALARDA SEÇİMLER SONUÇLANDI

TMMOB Mimarlar Odası Bursa Şubesi, Jeoloii Mühendisleri Odası Güney Marmara Şubesi ve Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Bursa Şubesi seçimli olağan genel kurulları yapıldı.

GÜNDEM 13.03.2024, 12:44
AKADEMİK ODALARDA SEÇİMLER SONUÇLANDI
banner66

Mimarlar Odası Bursa Şubesi’nin 20. Olağan Genel Kurulu ve seçimi tamamlandı. Tek liste ile gidilen seçimde Şirin Rodoplu Şimşek, yönetim kurulu ile güven tazeleyerek yeniden Başkan seçildi. Yönetim Kurulu Asil Listesi; Şirin Rodoplu Şimşek, Rahmi Dede, Murat Emrah Saka, Abdullah Kamalı, H.Aşkın Şencan, Aytül Küçüközdemir Aydın ve Elçin Fatma Ergin’den oluştu.

Jeoloii Mühendisleri Odası Güney Marmara Şubesi 7. Olağan Genel Kurulu ve seçimi sonrasında ise Yönetim Kurulu Asil Listesi; Mehmet Yıldız, İlkay Kartal, Sebiha Yıldızalp, Özgür Yılmaz, Canan Alan, Onur Arslan ve Ulaş Kılıç’tan oluştu.

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Bursa Şubesi 17. Olağan Genel Kurulu sonrasında seçime iki liste ile gidildi. Yapılan oylama sonrası Demokrat Harita Mühendisleri Grubu’ndan 4 kişi, Çağdaş Demokrat Harita Mühendisleri Grubu’ndan 3 kişi yönetim kurulunu oluşturdu. Yönetim Kurulu Asil Listesi; İlker Tokdemir, Kubilay Öksüz, Emre Karagöz, Cüneyt Taşkesen, Cihangir Doğan, İbrahim Serhat Ayaz ve Gökhan Yıldız.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
19°
kapalı
banner61
banner62
banner89