banner94

banner77

banner69

banner88

Sektör Aktüel

Bursa inşaat sektörünün sosyal medya paylaşımlarından yansıyanlar, her ay farklı içeriklerle "Sektör Aktüel" köşemizde...

GÜNDEM 13.03.2024, 12:57
Sektör Aktüel
banner66

ÖMER BEY, EŞİYLE İTALYA’DA

Bursa’nın önde gelen inşaat firması Ömer Kumova İnşaat’ın sahibi Ömer Kumova ve eşi Özlem Hanım, yoğun iş temposu arasında İtalya seyahatlerini tek kare ile ölümsüzleştirdiler.

DOSTLARIN KEYFİ YERİNDE

Başarılı iş insanı Kapı Dünyası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Özdemir, yakın arkadaşları Mehmet Kumcu ve Erkan Güral ile keyifli anlarını sosyal medyada paylaştı.

GÜNDEM YOĞUN

İç Mimarlar Odası Yönetim Kurulu Üyesi Gizem Durkan, saatler süren oda toplantılarını “Gündem Yoğun” notuyla takipçileri ile paylaştı.

MİMARLARIN ULUDAĞ ÇIKARMASI

Mimarlar Odası Bursa Şubesi üyeleri, yoğun gündem arasında fırsat bularak Uludağ’da bir araya geldikleri etkinlikte kar keyfini doyasıya yaşadılar.

YUSUF ŞEHİTOĞLU OXFORD BELGESİNE KAVUŞTU

Şehitoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Şehitoğlu, Oxford Üniversitesi’nin Real Estate Investment Programını başarıyla bitirerek belgesini aldı. Kendisini kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.

ÖZGÜR ŞİMŞEK ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Y. Mosbo İnşaat A.Ş. ve Zone İnşaat A.Ş. Kurucu Ortağı Özgür Şimşek, “Nilüfer’e Kadın Başkan Yakışır” diyerek İYİ Parti’den başkan adaylığını açıkladı. Siyaset hayatında başarılar diliyoruz.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
19°
kapalı
banner61
banner62
banner89