banner94

banner77

banner69

banner88

12. YILIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün ses, olmak üzere yola çıkan, konut projelerinden kentsel dönüşüme, belediyelerin imar ve şehircilik çalışmalarından yapı malzemelerine kadar her alanda sektörün nabzını tutan Konut ve Yapı Gazetesi 12 yaşında. İlk günden itibaren ilkeli yayıncılık anlayışından taviz vermeyen, her sayısı uzman kadrosu tarafından titizlikle hazırlanan Konut ve Yapı Gazetesi, www.konutveyapi.com sitesi, Youtube kanalı ve sosyal medya hesaplarıyla ulusal ölçekte de ilgiyle takip ediliyor.

GÜNDEM 17.01.2024, 20:35 19.01.2024, 10:50
12. YILIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ
banner66

Alinur Aktaş

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı

Bursa’mız, Osmanlı Devleti’nin şehirleşme yolundaki ilk örneklerinin görüldüğü merkez olması açısından ayrıcalıklı bir yere sahiptir. Tarihî mirasımızdan ilham alarak dirençli ve sağlıklı bir şehir inşa ederken basın camiamızın gücünü her zaman yanımızda hissediyoruz. Bu çerçevede sektöre yön veren ve nitelikli içerikleriyle önemli hizmetlerde bulunan Konut ve Yapı Gazetesi’nin 12. yıl dönümünü kutluyor, gazeteye emek verenleri tebrik ediyorum.


Mustafa Dündar

Osmangazi Belediye Başkanı

“Küçük Bâb-ı Âli” olarak da anılan, yerel basının en güçlü olduğu şehir Bursa’nın gelişimi ve değişimine yakından tanıklık etmiş, inşaat sektörünün nabzını tutan Konut ve Yapı Gazetesi’nin kuruluşunun 12. yılını kutlar, yönetici ve çalışanların başarılarının devamını dilerim. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tarafsız ve güvenilir yayın ilkesiyle başta ekonomi ve inşaat olmak üzere şehrimizin gelişimine katkı sağlamaya devam etmesini temenni ederim.

Oktay Yılmaz

Yıldırım Belediye Başkanı

Yerel yönetimler olarak bizlerin en büyük desteği ve güç kaynağı ise halkımız. Bizim sesimizi halkımıza duyurmak, vizyonumuzu, projelerimizi ve hayallerimizi onlara ulaştırmanın yolu ise basınımızdır. Yerel ve ulusal basınımız her zaman bu konuda yanımızda olarak, bizimle insanlarımız arasında köprü görevi gördü. Ülkemizin en güçlü yerel basınına sahip olan şehrimiz, sektörel yayıncılık alanında da öncülük etmeye devam etmektedir. Yerel yönetim olarak bizlerle aynı temel faaliyet alanında yoğunlaşan ‘Konut ve Yapı Gazetesi’nin 12. Yılını kutluyor, bizlere, insanlarımıza, şehrimize, kattıkları değer için teşekkürlerimi sunuyorum.

Davut Aydın

Yenişehir Belediye Başkanı

Tam 12 yıldır Bursa’da inşaat sektörünün buluşma adresi ve sesi olan Konut ve Yapı Gazetesi’nin ad gününü kutluyor, böylesi önemli bir yayını büyük emekler harcayarak bizlere ulaştıran İmtiyaz Sahibi Sayın Kenan Kibar ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Sayın İsmail Hakkı Yoğurtçu başta olmak üzere bütün ekibi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.

Önder Tanır

Kestel Belediyesi

Konut Yapı Gazetesi’nin 12’inci kuruluş yıldönümünü ve emek veren tüm çalışanlarını, yönetim kadrosunu en içten dileklerimle kutluyorum. Her geçen gün gelişen ve büyüyen Bursa’mızın emlak ve konut sektörünün 12 yıldır sesi olan Konut ve Yapı Gazetesi’ne başarılarla dolu ve uzun bir yayın hayatı dilerim.

Sertaç Karaalp

Alpiş Holding YKB

Sektörel yayıncılıkta istikrarlı olmak çok önemlidir. Bunun en başarılı örneklerinden olan Konut ve Yapı Gazetesi, başarılarla dolu 12 yılı geride bıraktı. Sektörün sesi Konut ve Yapı Gazetesi’nin 12. yılını en içten dileklerimle kutluyor, emeği geçen tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Nice yıllara.

Ahmet Bülbül

ARYAP İnşaat YKB

Yaptığı başarılı yayınlarla sektörün sesi olan Konut ve Yapı Gazetesi’nin 12. Yılını kutluyor, yayın hayatının bundan sonraki yıllarında başarılar diliyorum. Sektörümüze olan katkılarının devamını dilerim.

Macid İLKER

Kıvam Grup Yönetim Kurulu Başkanı

Konut ve Yapı Gazetesi’nin 12. yılını en iyi dileklerimle kutluyor, emeği geçen tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Gazetenizin gelecek yıllarda da sektöre yön vermeye devam etmesini ve yayın hayatındaki başarılarının devamını diliyorum.

Ahmet Kaşlıoğlu

Apex Asansör

12 yıldır Bursa’da inşaat ve asansör sektörünün içinde yer alan Bursa medyamızın en önemli aktörlerinden biri olan Konut ve Yapı Gazete’sini tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının uzun yıllar devamını diliyorum.

 

Cemal Tuna

Tuna Boya YKB

İnşaat ve yapı sektörünün medyadaki en önemli paydaşlarından biri olan ilkeli yayınlarıyla hepimizin takdirini kazanmış Konut ve Yapı Gazetesi’nin 12. Yılını kutluyorum.

Cem Kaleli

Kaleli A.Ş. YKB

Konut ve yapı sektörüne ışık tutan yayınlarınız ve tarafsız gazetecilik anlayışınızla dolu 12 yılınızı büyük bir gurur ve mutlulukla kutlarız. Gazetenizin gelecek yıllarda da sektöre yön vermeye devam etmesini ve yayın hayatındaki başarılarının devamını dileriz.

Can Can

Can Can Seramik YKB

Konut ve Yapı Gazetesi, yerel bir gazete olmasına rağmen araştırmaları, dosyaları ve yazıları ile Türkiye çapında ses getiriyor. Bursa’da sektör temsilcilerinin yakından takip ettiği ve rehber edindiği Konut ve Yapı Gazetesi’ne nice başarılarla dolu yıllar diliyorum.

Muhammet Adiloğlu

Adiloğlu Grup YKB

Konut Yapı Gazetemiz, adına yakışır şekilde özveriyle sektörel gelişmelerin kitlelere ulaşmasını sağlıyor. 12 yıldır süre gelen bu başarılı yayın hayatı için tebrik ediyorum. Konut Yapı Gazetemizin 12. yaşını kutlar, daha nice yıllara ulaşmasını temenni ederim.

Olgun Karabiber

LİMADEM Elektrik YKB

Konut ve Yapı Gazetemiz bizlerin sıkı partner olarak çalıştığımız ve başarılarından her daim gururlandığımız partnerimiz. İlerleyen yıllarda başarılarınızın katlanarak devam etmesini diliyorum. Bu vesile ile Konut ve Yapı Gazetesi’nin 12. Yılını kutluyorum.

Nedim Yılmaz

3D Maket Genel Müdürü

İnşaat sektöründe olan biteni takip etme noktasında önemli bir kaynak konumunda olan Konut ve Yapı Gazetesi’nin 12. Yılını kutluyorum. Uzun yıllar sektöre yön veren yayınlarına devam etmesini temenni ediyor başarılarının devamını diliyorum.

Bursa Zemin Teknolojileri A.Ş. Kurucusu

Gülşah Özerel Yılmaz

Konut ve Yapı Gazetesi olarak Bursa’da yapı ve inşaat sektörünün her alanında iş insanını birbiri ile buluşturan, her ay yazı, inceleme ve haberleri ile sektörün nabzını tutan gazetenizin 12.yılını kutluyor, birlikte daha nice başarılı yıllara erişmemizi diliyorum.

İsmail Duyar

Çınar Taşınmaz Değerleme ve Müşavirlik A.Ş. YKB

Bursa’da inşaat ve gayrimenkul alanındaki bilgi ve belgelerin, hukuka ve güncel teknolojiye uygun, tematik habercilik anlayışı çerçevesinde, topluma zamanında, adil ve doğru bir şekilde ulaşmasını sağlayan Konut ve Yapı Gazetesi’nin 12’nci kuruluş yıldönümünü en kalbi hislerimle kutlar, Konut ve Yapı Gazetesi ailesini saygıyla selamlar, başarılarının devamını dilerim.

Müslüm Bankır

MB Group YKB

Konut ve yapı sektörüne tarafsız bir gözle ışık tutan yayın anlayışınızla dolu 12 yılınızı büyük bir gurur ve mutlulukla kutluyorum. Gazetenizin gelecek yıllarda da sektöre faydalı katkılar yapmasını temenni ediyor yayın hayatındaki başarılarının devamını diliyorum.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
15°
açık
banner61
banner62
banner89