banner94

banner77

banner69

banner88

Yeni nesil danışmanlar Resital Tek’te yetişiyor

Resital Tek Gayrimenkul’un Büyüme ve Eğitim Direktörü Canan Haylaz, yeni nesil emlakçılık anlayışının benimsenmesi ve nitelikli emlak danışman sayısının arttırılması için çalıştıklarını ifade etti.

EMLAK 15.08.2023, 17:58
Yeni nesil danışmanlar Resital Tek’te yetişiyor
banner66

Emlak sektöründe birçok konu ve içerikle ilgili 300’ün üzerinde gayrimenkul danışmanına 2 bin saati aşkın eğitim veren Canan Haylaz, gayrimenkul sektöründeki 7 yıllık bilgi ve birikimini Resital Tek Gayrimenkul’e taşıdığını belirtti. Nitelikli gayrimenkul danışmanının sektörün gelişimine büyük katkı sağladığına dikkati çeken Haylaz, “Artık günümüzde yeni nesil emlakçılığın varlığından söz ediyoruz. İyi oyun iyi oyuncularla oynanır. Resitel Tek Gayrimenkul olarak şehrin sesini değiştirecek iyi oyuncuları piyasaya sokmak ve onları her anlamda donanımlı hale getirmek en büyük farkımız. Sektör her gün gelişmekte ve büyümekte. Önemli olan her markanın, her danışmanın bu dinamiği yakalaması ve güncel kalabilmesidir” dedi.

Genç emlak danışmanlarına tavsiyeler

Genç emlak danışmanlarına tavsiyelerde bulunan ve iyi bir emlak danışmanının özelliklerine değinen Canan Haylaz, “İyi bir emlak danışmanı eğitim odaklı olmalıdır. Özellikle sektöre yeni başlayan danışmanların iyi bir eğitim ve koçluk almaları çok önemli. Bu anlamda ofis brokırımız dâhil 4 kişi liderlik ederek onların daha fazla üretmelerini sağlayacak koçluk sistemleri geliştiriyoruz. Bu nedenle en doğru ve karlı yatırımı yapabilmek için müşteriler, alanında uzman ve güvenilir gayrimenkul danışmanları ile çalışmalılar” dedi.

“Konut yatırımında Mudanya öne çıkıyor”

Bursa’nın öne çıkan bölgelerine ilişkinde açıklamalarda bulunan Canan Haylaz şunları söyledi :

“Bursa elbette batıya doğru büyüyen ve gelişen, talebin daha fazla batıya yönelik olduğu bir şehir. Güncel verilere baktığımızda Bursa, konut geri dönüş sürelerinin 16 yıl olduğu bir şehir. Son 4 yıllık verilere baktığımızda konut yatırımında yüzde 120 artışa sahip Mudanya’yı yüzde 89 artışla Nilüfer takip ediyor. Özellikle son aylarda Kemalpaşa ve Karacabey’in hem avantajlı hem de talep edilen bölgeler olduğunu da söylemek mümkün.”

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
18°
kapalı
banner61
banner62
banner89