banner94

banner77

banner69

banner88

Tavsiye ile başladığı mesleğinde 15 yılı geride bıraktı

Yazı dizimiz “Gayrimenkulün Yıldızları”nda alanında yetkin gayrimenkul danışmalarını konuk ederek başarı yolculuklarına mercek tutmayı sürdürüyoruz. Eylül ayı sayımızda sayfamızın konuğu Seyatoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Tırpancı oldu.

EMLAK 21.09.2023, 11:28 28.10.2023, 13:09
Tavsiye ile başladığı mesleğinde 15 yılı geride bıraktı
banner66

Akraba ve arkadaşlarının tavsiyesi üzerine emlak danışmanlığı sektörüne adım atan Seyatoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Tırpancı, 15 yıldır emlak sektörüne severek hizmet ettiğini ifade etti.Emlak danışmalığını ata mesleği olarak gördüğünü belirten ve emlak sektöründe daha fazla ilerleyerek başarılarına yenilerini eklemek istediğini dile getiren Emrah Tırpancı, genç meslektaşlarına ise gelişime ve eğitime açık olmaları tavsiyesinde bulundu.

Bursa’nın yatırımcısına daima kazandıran bir şehir olduğunun altını çizen Emrah Tırpancı, şunları söyledi:

“Ata mesleği olarak adlandırdığım emlak danışmanlığına aileden birçok yakınımın tavsiyesi üzerine girdim. Sonrasında kişiliğime ve yapıma uygun olduğuna karar verdikten sonra hedeflerime ulaşmak için doğru sektör olduğuna karar verdim. 15 yıldır aktif olarak emlak ve yatırım danışmanlığı yapıyorum. Severek icra ettiğim emlak danışmanlığında başarılı olmak isteyen genç meslektaşlarımın öncelikle dönemin yeniliklerine hazır olmaları ve güncel gelişmeleri takip etmeleri çok önemlidir. Bunun yanında eğitim odaklı etkinliklere gitmeleri ve tabi ki işi takip etmeleri lazım. Bu manada yaklaşık 2 yıldır BEMO’da denetim kurulu üyesi olarak bu sektöre hizmet etmekteyim. Başkanımız Erdal Çelebi öncülüğünde belli aralıklarla eğitim programları organize ettik ve etmeye de devam ediyoruz. Bu eğitimlerde ekonomiden emlak sektörünün geliştirilmesine kadar birçok konuyu gündemimize aldık. Bursa coğrafi konumu gereği Anadolu’nun batıya açılan kapısı, yabancı yatırımcıların her zaman tercih ettiği bir şehir olmuştur. Bursa, İstanbul’a yakınlığı ve sanayisi gibi imkanlarından dolayı arsa, arazi ve emlak yatırımı yapanların gözdesi olmuştur. Bursa uzun vadede her bölgede yatırımcısına kazandırıyor. Batıda İzmir yolu güzergahı, güneyde ise Gümüştepe, Doğancı ve Dağyenice yatırımcısına kazandıran bölgelerdir.”

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
15°
parçalı bulutlu
banner61
banner62
banner89