banner94

banner77

banner69

banner88

Key Partners 34 iş ortağı ile sektöre ivme kazandıracak

Yazı dizimiz “Gayrimenkulün Yıldızları”nda alanında yetkin gayrimenkul danışmalarını konuk ederek başarı yolculuklarına mercek tutmayı sürdürüyoruz. Eylül ayı sayımızda sayfamızın konuğu Key Partners Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Büker oldu.

EMLAK 21.09.2023, 11:31 28.10.2023, 13:09
Key Partners 34 iş ortağı ile sektöre ivme kazandıracak
banner66

2013 yılında Geçit Gayrimenkul adında kurduğu ilk gayrimenkul ofisiyle sektöre adım atan Key Partners Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Büker, 34 danışman iş ortağı ile emlak sektörüne ivme kazandırmaya hazırlanıyor.

Key Partners’in kuruluş hikayesine ilişkin açıklamalarda bulunan Serhat Büker, “Emlak sektöründe 2013 yılından beri aktif olarak çalışmaktayım, geçen zaman zarfında sektörün hemen her alanında bulundum. 2013 yılında Geçit Gayrimenkul adında kurduğum ilk ofisim ile sektöre başladım. Key Partners’e gelince ofis olarak henüz 3-4 aylık bir ofisiz ve yepyeni bir markayız. Bu marka tamamen bizim kendi oluşumumuz olduğundan ayrıca gururlu ve mutluyuz, markamızın ismi ‘Key Partners’, bu ismi koymamızın sebebi açılışımız itibari ile bizimle olan 34 danışman iş ortağımızın her birinin emlak sektöründe çok tecrübeli olmaları ve emlak işinde bölgelerinde ‘anahtar’ konumda olmalarından ilham aldık, ekibin adını bu şekilde markalaştırdık. Kurucu ortaklığını ben ve iş ortağım İsmail Çoğal ile birlikte yaptık. Bunun yanında Key Partners ekibi olarak sektör tecrübemiz ve eğitimci ekibimiz ile birlikte yeni emlakçı adaylarını en iyi şekilde yetiştirip her birinin nitelikli birer emlakçı olmaları için en doğru şekilde onları yönlendirmekte ve koçluk ekibimizle takip etmekteyiz” dedi.

Emlak danışmanının güne her sabah işsiz başladığını ifade eden ve emlak danışmanlarının her zaman çok çalışmasının gerekliliğine vurgu yapan Büker, konuşmasını şöyle sürdü : “Emlak danışmanı her güne işsiz başlar. Her gün kendine yeni randevular yeni portföyler ve yeni müşteriler oluşturmak için günlerini, haftalarını, aylarını programlamalı ve doğru hedefeler koymalıdır, bunları eğitimler ile birleştirmeli, sektör bilgisini de uzmanlık seviyesine taşımalıdır. Piyasaları takip etmeli ve buna göre şekil almayı bilmelidir. Bunlar da bence yetmez üzerine bir de güven duygusunu karşı tarafa geçirdiğinde işte o zaman iyi bir emlak danışmanı olmanın temellerini atar” değerlendirmesinde bulundu.

Bursa’da arazi ve tarlaların yatırım için cazip olduğunu ve Bursalı yatırımcıların bu fırsatı kaçırmaması gerektiğini de sözlerine ekleyen Serhat Büker: “Bursa da arsa satış fiyatlarının şu sıralar top seviyeye ulaştığını düşünmekteyim ama arazi-tarla tarafı için hala çok fazla fırsat olduğunu ve bu fırsatlardan İstanbul gibi büyük illerdeki yatırımcıların da farkında olduklarını gelen taleplerden görmekteyiz. Emlak tarafının ise bence halen ülke ortalamasında, büyük şehirler hatta orta seviye şehirlerin ortalamalarının bile altında kaldığını düşünüyorum.”

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
10°
açık
banner61
banner62
banner89