banner94

banner77

banner101

banner69

banner88

Karaman: “Hedefim, meslekte en iyisi olmak”

Yazı dizimiz “Gayrimenkulün Yıldızları”nda alanında yetkin gayrimenkul danışmalarını konuk ederek başarı yolculuklarına mercek tutmayı sürdürüyoruz. Eylül ayı sayımızın konuğu Coldwell Banker Everest Gayrimenkul Brokeri Burak Melik Karaman oldu.

EMLAK 21.09.2023, 11:33 07.10.2023, 11:33
Karaman: “Hedefim, meslekte en iyisi olmak”
banner66

Ticari Gayrimenkul BMK’dan sorulur’ mottosuyla yola çıkan Coldwell Banker Everest Gayrimenkul Brokeri Burak Melik Karaman, Bursa emlak sektöründe tanınmayı ve meslek kariyerindeki başarı sıralamasında her zaman en üstte olmayı hedeflediğini söyledi.

“2016 yılının başında büyük bir heyecan ve istekle gayrimenkul sektöründe danışman olarak çalışmaya başladım” diyen Burak Melik Karaman, insan hayatına dokunmada pay sahibi olmanın mutluluğu içinde olduğunu ifade etti. Meslekte her zaman daha fazla başarıyı hedeflediğini belirten ve “Kişi ancak severek yaptığı işte çok başarılı olup onu daha ileri seviyeye taşıyabilir” diyen Burak Melik Karaman, ticari ve endüstriyel gayrimenkul uzmanlık alanında, ‘Ticari Gayrimenkul BMK’dan sorulur’ mottosuyla tüm Bursa’da sanayicisinden yatırımcısına ve arsa sahibine kadar işi layıkıyla yapan tüm meslektaşlar içerisinde tanınmayı bu alanda güvenilir ve sonuç odaklı gayrimenkul hizmeti vermeyi amaç edindiğini dile getirdi.

Genç meslektaşlarına da tavsiyelerde bulunan Karaman şöyle konuştu, “İyi bir emlak danışmanı her şeyden önce işini çok sevmeli. Daha sonra ise bu işle ilgili gerekli eğitimleri almaya meraklı, sahada bu işin nasıl yapıldığını öğrenmeye istekli olmalı. Bu iş yapıldıkça gelişen ve büyüyen bir iş. Öğrendiklerimizi eğer sahada uygulamazsak hiçbir anlamı kalmaz. Ayrıca sektörün tüm paydaşları sürekli ziyaret edilmeli. Yazılı ve görsel medya sürekli takip edilerek kim nerde ne yapıyor ve nasıl yapıyor kısmında ‘piyasa bilgisi’ dediğimiz tecrübe zamanla oturacaktır. Sürekli bu işle ilgili algıda seçiciliğimiz ve farkındalığımız açık olursa zaman içerisinde sektörel bilgi seviyemiz bu şekilde artar. Ne kadar çok emek verirsek karşılığını kat kat fazla alabileceğimiz nadir mesleklerden birisini yapıyoruz.”

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
22°
açık
banner102
banner61
banner62
banner89