banner94

banner77

banner69

banner88

CB Focus’un olmazsa olmazı: “Sürekli gelişim, ortak akıl ve eğitim”

Yazı dizimiz “Gayrimenkulün Yıldızları”nda alanında yetkin gayrimenkul danışmalarını konuk ederek başarı yolculuklarına mercek tutmayı sürdürüyoruz. Eylül ayı sayımızda sayfamızın konuğu CB Focus Yönetim Kurulu Başkanı Çağatay Gümüşyay oldu.

EMLAK 21.09.2023, 11:36
CB Focus’un olmazsa olmazı: “Sürekli gelişim, ortak akıl ve eğitim”
banner66

Gayrimenkul danışmanı olma ve Coldwell Banker Focus Ofisi’ni kurma serüvenini anlatan Coldwell Banker Focus Ofisi Yönetim Kurulu Başkanı Çağatay Gümüşyay, sektörde başarılı olmanın anahtarının da ortak akılla hareket etmekten geçtiğini ifade etti.

1986 yılında Bursa’da doğan Çağatay Gümüşyay, lisans eğitimimi Endüstri Mühendisliği üzerine tamamladıktan sonra Görükle bölgesinde emlakçılık yapmaya başladı. 4 yıl bu bölgede çalıştıktan sonra mevcut işi büyütmeye karar verdiğini ifade eden Gümüşyay, “4 yıllık emlakçılık serüveninin ardından Balat’ta yer alan Coldwell Banker Focus ofisini açtım. Yaklaşık 7 senedir de Balat bölgesinde hizmet vermekteyiz. Gayrimenkul sektöründe faaliyet göstermek isteyen arkadaşlarımızın öncelikle sahip olması gereken temel özellik dürüst ve şeffaf olmak. Dürüstlük ve şeffaflık ilkesine bağlı kalarak, disiplinli çalışan herkes sektörde bir gün başarıyı yakalıyor. Sürekli gelişim ve eğitim, işimizin olmazsa olmazlarından. Biz de bu ilkeler doğrultusunda kendi ofisimizde ortak akıl çerçevesinde sürekli gelişim için istişare toplantıları yapıyor ve düzenli eğitimlerle daha nitelikli gayrimenkul danışmanı arkadaşlarımızı sektöre kazandırıyoruz” dedi.

“Sektörün gelişimi için çalışıyoruz”

Aynı zamanda TÜGEM ve BTSO 54. Komite’de de aktif olarak yönetim kademesinde görev alarak sektörün gelişimi için çalıştığını söyleyen Çağatay Gümüşyay, “Arkadaşlarımızla birlikte sektörün gelişimi ve mesleğimizin daha iyi yerlere gelmesi için mücadelemizi sürdürüyoruz. Aldığımız kararlar ve bakanlık seviyesinde yaptığımız görüşmeler ile birlikte de bunun meyvelerini almaya başladık. Her geçen gün mesleğimiz daha saygın bir meslek haline gelmektedir. Amacımız ileride herkesin bir emlak danışmanının olmasını sağlamak” ifadelerini kullandı.

“Sektördeki gelişmeleri takip ediyoruz”

Coldwell Banker Focus Ofisi Yönetim Kurulu Başkanı Çağatay Gümüşyay son olarak Bursa’nın gelişime açık bölgelerine de değinerek sözlerini şöyle sonlandırdı, “Bursa gayrimenkul sektörü açısından gelişime en açık ve yatırıma en müsait illerin başında gelmektedir. Sürekli artan nüfus ve büyüyen üretim sektörü sayesinde hemen hemen her gün yeni bir proje şehrimize kazandırılıyor. Bu doğrultuda şehrimizin her bir m2’si çok değerli. Özellikle Batı bölgesinde olan gelişimleri sürekli takip ediyoruz, bu bölgelere yapılacak yatırımların ileride yatırımcılara ciddi kazançlar sağlayacağını düşünüyorum. Vatandaşlara temel tavsiyem, yatırım yaparken bu işi doğru yapan, teknik bilgisi yüksek ve güveni temel odağına koyan meslektaşlarımızdan destek almaları yönünde olacaktır.”

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
10°
kapalı
banner61
banner62
banner89