banner94

banner77

banner69

banner88

Orit World, gayrimenkul sektöründe çıtayı yükseltiyor

Kaliteli hizmet anlayışı ile sektördeki yerini her geçen gün sağlamlaştıran Orit World, düzenlediği lansman programı ile sektör paydaşları ve müşterilerini bir araya getirerek, çalışma ve hedeflerini paylaştı.

EMLAK 31.10.2023, 13:50
Orit World, gayrimenkul sektöründe çıtayı yükseltiyor
banner66

Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi’ndeki bir restoranda düzenlenen lansmanda açılış konuşmasını Orit World Gayrimenkul Danışmanlığı'nın kurucu ortaklarından Tufan Dolaşan yaptı. Tufan Dolaşan, lansman programı dolayısıyla gayrimenkul sektörünün temsilcileri ve müşterileri ile bir arada olmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, firma olarak çalışmalarını ve hizmet politikalarını anlattı. Sektördeki deneyimleri ve uzman ekipleriyle, müşterilerine, Bursa ekonomisine daha fazla değer katmayı hedeflediklerini belirten Dolaşan, “Gelecekteki projelerimizle ilgili heyecan verici gelişmeleri sizlerle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Orit World Kurucu Ortağı İsmet Biltekin ise gayrimenkul sektöründe uzman bir danışmanlık firması olan Orit World’ün, müşterilerine yatırım yapma, satma veya kiralama süreçlerinde en doğru şekilde rehberlik etmeye gayret gösterdiğini söyledi. Biltekin konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

“Kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyetine dayalı çalışma tarzımıza odaklanarak, sektördeki en iyi çözümleri sunmayı amaçlıyoruz.Bursamızda sektörümüze yeni fikirler katarak, yalnızca firmamızın değil sektörümüzün sürekli gelişimi için çalışıyoruz.”

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
açık
banner61
banner62
banner89