banner94

banner77

banner69

banner88

Hepsiemlak’tan Yeni Özellik: “Paylaş Kazan”

Yenilikçi özellikleriyle en iyi hizmeti sunmayı amaçlayan emlak ilan sitesi hepsiemlak; kullanıcıları için “Paylaş Kazan” özelliğini hayata geçirdi. Artık herkes sadece ilan paylaşarak kazancına kazanç katabilecek.

EMLAK 31.01.2023, 18:25
Hepsiemlak’tan Yeni Özellik: “Paylaş Kazan”
banner66

Türkiye’nin uzman emlak platformu hepsiemlak, sosyal medya odaklı pazarlama stratejisi kapsamında sektörde bir ilke imza attı. Artık emlak ilanlarını paylaşarak kazanç sağlamak mümkün!

İlan linklerini ‘paylaş kazan’ butonuyla; mesajlaşma servisleri, web siteleri ya da sosyal medya hesapları üzerinden paylaşan kullanıcılar, ilan sahibiyle iletişime geçildiğinde kazanç elde edecek. Bu uygulama ile oluşturulan kazancı ister Hepsiburada’dan alışveriş çeki olarak ister Bütün Çocuklar Bizim Derneği (BÇBD), Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) ya da Toplum Gönüllüleri Vakfı’na (TOG) bağış yaparak değerlendirebilmek mümkün. 

Google Play Store’da en yüksek puanlı emlak ilan sitesi uygulaması olmasıyla öne çıkan, gelişmiş web sitesi ve teknolojik altyapısıyla kullanıcılarıyla en iyi dijital deneyimi yaşatmayı amaçlayan hepsiemlak, hayata geçirdiği yeni özelliği ‘paylaş kazan’ ile kullanıcılarına oturdukları yerden kazandırıyor. Kampanya ile kazanmaya başlamak için hepsiemlak’a üye olup hesabınızı doğrulamanız yeterli. Detaylı bilgiye web sitemizden ulaşabilirsiniz.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
16°
az bulutlu
banner61
banner62
banner92
banner89